2777
2789
عنوان

فریز جنین

406 بازدید | 42 پست

آقا تروخدا زود نظر بدید، واقعا وضعیتم بحرانیه، من یه ماهه باردارم ولی شرایط نگهداریشو ندارم فعلا، چون میدونم اگه بدنیا بیاد تو این وضعیتمون آینده خوبی در انتظارش نیست... 😔بنظرتون میشه فریزش کنم؟ اصلا امکان داره همچین چیزی؟ که از شکم مادر در بیارن و فریز کنن؟ خیلی ناراحتم، اولین حس مادرانه ام بود،شاید مسخره کنید ولی هنوز که یماهشه قلبمه❤️🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیزم امکانش نیست. 🤦‍♀️😁😂

اون فریز جنین ک شنیدب کاملا متفاوت با اینی ک میگی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من یه چیزایی راجب فریز جنین شندیم ولی نمیدونم میشه اینکاری که تو فکرمه انجام بشه یا نه💔

راجع به چیزی که شنیدی من شش ماهه دارم تحقیق میکنم چیزی که تو نظرته نیست.کلا لقاح و فریز خارج بدن مادر انجام میشه

من یه چیزایی راجب فریز جنین شندیم ولی نمیدونم میشه اینکاری که تو فکرمه انجام بشه یا نه💔

هیچ جنینی از داخل رحم مادر بیرون نمیاد مگر زایمان بشه یا سقط. 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
راجع به چیزی که شنیدی من شش ماهه دارم تحقیق میکنم چیزی که تو نظرته نیست.کلا لقاح و فریز خارج بدن ماد ...

اگه راجعبه ivfسوال داشتی بپرس من کمکت میکنم

راجع به چیزی که شنیدی من شش ماهه دارم تحقیق میکنم چیزی که تو نظرته نیست.کلا لقاح و فریز خارج بدن ماد ...

آره میدونم، خوندم، چون چیزی راجب به این فکر من نبود گفتم بیام بپرسم شاید بشه... باور کن وضعیت روحیم داغونه😭