2777
2789
عنوان

فریز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
😔😔😔😔بخدا شاید مسخرم کنی ولی علائمشو حس میکنم و واقعا از وقتی فهمیدم هیچکی تو دنیا واسم جز همین ب ...

من عقد بودم. 1 سال دانشگاه راه دورم مونده بود1000 کیلومتر راه. که اگه بچه رو نگه می‌داشتم ترم آخرم میموند. من و شوهرم بودیم و جهیزیه نداشتم. با 200 هزار تومن پول. و حسرت عروسی

خونه ساخته نشده. خانوادم میفهمیدن آبروم میرفت. ولی همش خودش درست شد. عروسی با قرض گرفتیم. شباش جمع شد بدهی دادیم. یه ترم دانشگاه رفتم. ترم آخر التماس استادها کردم نرفتم سرکلاس فقط رفتم امتحان دادم. تا ترمم تموم شد مختصر جهیزیه آماده شد. بچه هم شو 7 ماهه 😁😁 خلاصه که همه چی درست شد. رو مخ شوهرت کار کن. توکل کن بر خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عقد بودم. 1 سال دانشگاه راه دورم مونده بود1000 کیلومتر راه. که اگه بچه رو نگه می‌داشتم ترم آخرم م ...

یچیزی بگم شاید باورت نشه، وضعیت الان من دقیقا عین وضعیت اونموقع خودته 🙂 واقعا یه لحظه فکر کردم خودم اینو نوشتم، با تفاوت اینکه ما با پول واممون و یکم پس انداز یه خونه کوچیک خریدیم یه جشن عقد گرفتیم و گفتیم اگه عروسی نگرفتیم حداقل این جشن خاطره بشه... 

یچیزی بگم شاید باورت نشه، وضعیت الان من دقیقا عین وضعیت اونموقع خودته 🙂 واقعا یه لحظه فکر کردم خودم ...

خب گلم پس از من جلوتر هستی. من هیچوقت تو تاپیک های سقط پیام نمی‌گذارم چون یه عده نامسلمون هستن هنوز. حرف از دهنت در نشده میگن سقط. حوصله بحث باهاشون رو ندارم. ولی. امشب دلم کشید اینجا پیام بزارم. هر کاری میتونی بکن شوهرت رو متقاعد کن. من حتی با شوهرم رفتم داروی عطاری هم خریدم اقد ساده بودم فکر. میکردم سقط میشه رفتم گقتم پریودم عقب افتاده. دیگه دیدیم هیچ کاری نمیشه کرد به خواهر شوهر بزرگم گفتیم 😁 اونم گفت خب زودتری عروسی بگیرین. ما فکر می‌کردیم کمک میکنه سقط کنیم 😃😃 نی نی گلت رو نگه دار خبرش هم بهم بده 

خب گلم پس از من جلوتر هستی. من هیچوقت تو تاپیک های سقط پیام نمی‌گذارم چون یه عده نامسلمون هستن هنوز. ...

از بس که ماهی و واست مهم بوده، خدا آدمای امثال شمارو زیاد کنه... انشاءالله که خوش خبر باشم😔

عزیزم واسه دوقلویی باید چیکار کنیم؟ اصلا مبشه؟ بچه ها تو سایت میگفتن با آی وی اف هم حتی قطعی نیست&nb ...

هیچ راهی برای 2قلویی چند قلویی نیست. 

کاملا شانسی... مگه ژن چندقلویی تو خانواده خانم باشه

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ینی حتی با آی وی اف هم نمیشه؟

احتمالش خیلی کمه... احتمالش همون اندازه هست ک احتمال گرفتنش هست

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️