2777
2789

بله

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالم آره 

مجبور بود بره رئیسش یکم اذیتش می‌کرد مثلا ب اسن کوچیک صداش می‌کرد ول بیرون نیومد چون ب پولش نیاز داشت 

آخرسر مرتیکه حیوون اون بلایی ک نباید و آورد سرش 

بمیرم براش 

آره من شغل قطعیم نیست صرفا دارم میرم که یاد بگیرم دوره کارآموزی معلم زبان.... بعد از دوره میخوام همونجا شروع کنم تدریس رو بعد رفتار مدیر به شدت بده باهام... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

منظورت چه جور اذیتیه. کار سخت زور گفتن یا تعرض؟دو تای اولی رو داشتم سومی در حد بی ادبی و بیشعوری بعضی همکارای مرد بود که وقتی حد و حدودشون رو معلوم کردم نشستن سرجاشون

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ببخشید یعنی چکار کرد

ی روز کارمندان رو ب هوای یچی تعطیل میکنه خالم برا ی پروژه میمونه تا ۱۱ همیشه همکارای مرد دیگش تا ۲ ۳ بودن ولی این سری ردشون میکنه اونو هم تنها گیر میاره و..