2777
2789
عنوان

هدف زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2742 بازدید | 92 پست
اره. چون ادم توی هفده سالگی خیلی چیزا میدونه و اصلا بچه نیست

اون مثال بود.‌‌.. ادم تا ۱۷ سالگی ام درکش از زندگی کامل نیس و خیلیا تحت فشار خانواده همونی میشن ک خانواده هلشون داده ..

ببخشید خیلی حرف زدم 😅😅

نه عزیزم حرفاتو خوندم ببین خیلی چرا تو ماجرا هست اصن شبیه خدا شدن یعنی چی این کجاش ارامش میده چن نفر ادم دنبال اینن به خدا شباهت پیدا کنن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم حرفاتو خوندم ببین خیلی چرا تو ماجرا هست اصن شبیه خدا شدن یعنی چی این کجاش ارامش میده چن نفر ...

ببین یه مصداقشو بگم  تو این بخش پرسشت ک میگی شبیه خدا شدن چه جور آرامش میده   مثلا تو بخش رحمانیت  وقتی مثل خدامیشی  و بدون چشم داشت مهربونی میکنی مثل خدا  و توقعی از کسی نداری اینجا آرامش میده  چون دیگ مهم نیس واست اینکه جوابتو بدن بقیه یا نه   نگاهت به خداست  دیگه دلت زیرو رو نمیشه همش همیشه آرامش داری  

اینکه چن نفر آدم دنبالشن منظورتو دقیق متوجه نشدم اگه منظورت اینه تعداد کمه  خب درست بودن راه که به تعداد نیس اتفاقا تو طول تاریخ همیشه ثابت شده راهی که درست بوده همیشه رونده به اون راه خیلی کم بوده     وکلا بهت بگم خیییلی جواب های طولانی داره و مبحث قشنگی هم هست  ان شاالله حتما دنبالش برو اینجا نمیشه قشنگ توضیحش داد

عزیزم ببین مشکلت میخواد چه درسی بهت بده؟ یا چه پیشرفتی توی شخصیتت ایجاد کنه؟ چه پالایشی در روحت ایجا ...

مشکلم انقدر عمیقه ک همه چیمو داره ازم میگیره متاسفانه😔

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
عزیزم ببین مشکلت میخواد چه درسی بهت بده؟ یا چه پیشرفتی توی شخصیتت ایجاد کنه؟ چه پالایشی در روحت ایجا ...

منم همینم فقط ب درگاهش زجه میزنم گاهی اوقات اونقدررررر درمونده و مستاصلم ک نگو😔

یعنی بعد از اون که به اون نقطه رسیدیم دیگ هدفی نداریم؟ اصن فرض کن به بالاترین مقام بهشتم رسیدیم خب ا ...

خب اون موقع ب اوج لذت و آرامش میرسیم مگه این خوب نیست؟ 

مشکلم انقدر عمیقه ک همه چیمو داره ازم میگیره متاسفانه😔

چی میتونم بگم وقتی خودمم درگیرم😔 خدا خودش کمک کنه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
تو فکر کن خدا داره بهت میگه بنده ی من من تو رو برای این آفریدم که به من معرفت پیدا کنی  چه جوری ...

یادش بخیر منم یروز همچین بنده ای بودم.....و همیشه ب خدا میگفتم بدترین بلاها هم سرم بیاد من عاشقانه این راه و ادامه میدم ولی میدونی ادم تا تو شرایط بغرنج قرار نگیره نمیدونه همون آدم باقی میمونه یا ن😔

یادش بخیر منم یروز همچین بنده ای بودم.....و همیشه ب خدا میگفتم بدترین بلاها هم سرم بیاد من عاشقانه ا ...

آره  واقعا   تو سختی هاس که عیار بندگیمون مشخص میشه من خودم الان تویکی از سخت ترین برهه های زندگیمم 

من واسه شما دعا میکنم ان شاالله به سلامت و با سربلندی پیش خدا  از سختی ها و امتحاناتش بیرون بیای  شماهم واسه من دعا کن 

آره  واقعا   تو سختی هاس که عیار بندگیمون مشخص میشه من خودم الان تویکی از سخت ترین برهه ها ...

فداتبشم عزیز دلم امروز مراسم داییم بود فقط ب حال خودم زار میزدم ک قراره منم حسرت ب دل ب گور برم😔😔😔😔خدا انشالله بهمون عنایت ویژه کنه ان شالله هممون عاقبت ب خیر بشیم🌷