2777
2789
عنوان

هدف زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 92 پست
حرفت هیچ منطقی پشتش نیس یه دختر ۱۷ ساله ک همش تحت فشار خانوادش بوده ک درس بخونه خیلیم مذهبی بوده چه ...

همون خانواده ای که میگی یکیشه...

تصورت از گناه چیه؟!هر کاری که باید برای خودت بکنی  نکنی گناهه 

دختر هفده ساله مسئولیت داره در قبال خودش، دیگران هرچقدر اذیتش کنن، مسئولیت داره که بتونه با یه روشی خودشو اروم کنه، حالا یا قلق بقیه رو یاد بگیره، یا مهارت ارتباطیشو قوی کنه، یا نقطه ی امن توی خونه درست کنه... 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بله . به نظرم چون عقلمون خیلییییی محدود تر از خالقه نمیتونیم به جواب برسیم..یه موضوع دیگه اینه که مط ...

ما اینجا درگیر افسردگی هستیم 

چرا واقعا هزینه های روانشناس اینقدر بالا هست 

ادم که روانش سالم باشه زندگی اروووم داشته باشه 

کنجکاو میشع به خیلی چیزها دست پیدا میکنه 

ولی ما اینجا اگر کنکور رشته خوب نیوردیم افسرده میشیم ما نوجونیم نمیدونیم چی به چیه تا خودمون بریم بعد متوجه میشیم راه رو اشتباه رفتیم بنظرم  ما تو مدارس یک درس خودشناسی و یک مشاور خوب باید داشته باشیم که ما رو درست راهنمایی کنه که بتونیم چیزهایی رو که بخواهیم کسب کنیم نه بعدها شکست بخوریم و ... تو دام افسردگی بریم و بعد فقط دنبال ارام شدنی خیلی سخته واقعا زندگی در این شرایط

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما اینجا درگیر افسردگی هستیم  چرا واقعا هزینه های روانشناس اینقدر بالا هست  ادم که روانش ...

خب همین معنی زندگی اگه مشخص بشه کلی از افسردگیا حل میشه چون کسی هدفی نداره معنا نداره زندگی براش 

ما اینجا درگیر افسردگی هستیم  چرا واقعا هزینه های روانشناس اینقدر بالا هست  ادم که روانش ...

بله ...انقدر درگیر مسائل روزمره و زندگی و شرایط نابسمان هستیم که دیگه جایی برای فکر کردن به این مسائل نداریم..

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

همون خانواده ای که میگی یکیشه... تصورت از گناه چیه؟!هر کاری که باید برای خودت بکنی  نکنی گناهه ...

عزیزم خودت این حرفی ک میزنی میتونی قبول کنی؟ مث این میمونه ک من بگم یه خانواده نوازدشونو ول کردن به حال خودش اون نوزاد خودش مقصره ک نتونسته بره شیر برداره بخوره 

خب همین معنی زندگی اگه مشخص بشه کلی از افسردگیا حل میشه چون کسی هدفی نداره معنا نداره زندگی براش&nbs ...

من خیلی به این چیزاا قبلا فکر میکردم تهشم سرم درد میگرفت چون به جواب نمیرسیدم بعدشک درگیر درس و مدرسه و دانشگاه شدم.. بیخیال شدم... کسی هم نمیتونه جواب قانع بده . چون هر جوابی بگن بعدش میشه این سوالات پرسید که((( خب بعدش چی . خب که چی . خب تهش چی))

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من خیلی به این چیزاا قبلا فکر میکردم تهشم سرم درد میگرفت چون به جواب نمیرسیدم بعدشک درگیر درس و مدرس ...

اره منم یه مدت دوران دبیرستان و دانشگاه خیلی فکر میکردم بهش به جوابی ام به قول تو نرسید 

خب همین معنی زندگی اگه مشخص بشه کلی از افسردگیا حل میشه چون کسی هدفی نداره معنا نداره زندگی براش&nbs ...

نه ببین ما هدف داریم ولی جامعه ما رو به افسردگی داره سوق میده تا بیای بلند شی دوباره از یک جای دیگه میخوری ولی الان من حالم خیلی بده مشکل دارم امیدم به خدا هست برام دعا کن 

خب اگه برا شاد بودن خلق کرده چرا خودکشی رو منع کرده جاییکه تو دیگ هیچ لذتی نمیبری پس مجازی ک خودتو ب ...

چون تو باید اون لذت رو پیدا کنی      خودکشی که کنی یعنی اصلا به اون هدفی ک خدا تورو به خاطرش افریده نرسیدی پس وایه چی لیاقت اینو داشته باشی ک ببرت پیش خودش و بهترین جاها ؟    توکه نتونستی و تلاشتو تا جایی ک میتونستی واسش نکردی حق اینو هم نداری اونجا بری بهترین جاها

خب چرا بعدش مهمه براشون 

چرا نباشه شاید بعدش بیشتر درد بکشن تو الان آیندت برات مهم نیس؟ خودکشی میکنه که راحت شه ولی نگرانه نشد چی 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
چون تو باید اون لذت رو پیدا کنی      خودکشی که کنی یعنی اصلا به اون هدفی ک خدا تورو ب ...

نظرت محترم ولی اصلا زیربنا نداشت میدونی چرا چون قضاوت کردنه هرکس یه محیط و یه شرایطی داره ک اگه هرکدوم از ما جای اون یکی بود همونی میشد ک اون هست 

نظرت محترم ولی اصلا زیربنا نداشت میدونی چرا چون قضاوت کردنه هرکس یه محیط و یه شرایطی داره ک اگه هرکد ...

منظورتو متوجه نشدم عزیزدل   خب من میگم  هدف واحده  یعنی اینکه خدا رو بهش معرفت پیدا کنیم که نتیجه این معرفت میشه آرامش و شادی دائم      ولی هرکس با شرایطی ک داره که شرایطاهم مختلفه به این هدف واحد میرسه 

یعنی اینی که من گفتم اصلا ارتباطی با شرایطای مختلف نداشت   من خیییلی دنبال این سوال رفتم ها خیییلی از خیلیا پرسیدم تا این آخرین بار که قانع شدم ولی   نمیدونم تو مجازی چه طور قشنگ باید بهت بگمش  و دوست دارم توهم پیداش کنی و لذت رسیدن به جوابو ببری 

نظرت محترم ولی اصلا زیربنا نداشت میدونی چرا چون قضاوت کردنه هرکس یه محیط و یه شرایطی داره ک اگه هرکد ...

تو فکر کن خدا داره بهت میگه بنده ی من من تو رو برای این آفریدم که به من معرفت پیدا کنی  چه جوری معرفت پیدا میشه اینکه بشناسیم واسه اینکه بشناسیمش یعنی صفاتشو بدونیم این میشه شناخت  حالا معرفت میشه ک شناختیش حالا رو خودت پیاده ش کن      بعد ثمره ی این میشه آرامش دائم  تو فکر کن من بعضی وقتا انقدر مشکلاتم عجیب و زیاد میشه نمیگم همیشه ها چون بنده خوبی نیستم ولی بعضی وقتا بعد که میشینم فکر میکنم بهش  به عمق اینا واقعا آروم میشم حالم خوب میشه     یعنی اطرافت طوفانه حالت خوبه ولی آرامش داری این ایمانه 

عزیزم خودت این حرفی ک میزنی میتونی قبول کنی؟ مث این میمونه ک من بگم یه خانواده نوازدشونو ول کردن به ...

اره. چون ادم توی هفده سالگی خیلی چیزا میدونه و اصلا بچه نیست

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️