2777
2789
عنوان

هدف زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 92 پست
زندگی نه زنده موندن. داریم خودمونو گول میزنیم برا زنده موندن

امضاتو یه دور با دقت بخون:)

ماهی هاهم نفس میکشن تا زنده بمونن

حیوانات هم همینطور

ولی به انسان عقل داده شده

تو یه انسانی و هرکاری بخوای میتونی بکنی مخصوصا با توجه به امضات... 

شاید نظر من و دوست نداشته باشی. چون ما از وجود خداییم باید ب کمال برسیم ک دوباره برگردیم بخودش کمال ...

یعنی بعد از اون که به اون نقطه رسیدیم دیگ هدفی نداریم؟ اصن فرض کن به بالاترین مقام بهشتم رسیدیم خب این چه معنی داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی عقل ما محدوده توانایی درک این رو نداریم اگر اینجور فکر کنیم پس چرا زاد و ولد میکنن ما که قرار ...

بله . به نظرم چون عقلمون خیلییییی محدود تر از خالقه نمیتونیم به جواب برسیم..یه موضوع دیگه اینه که مطمئنا بین میلیاردها کهکشهان و میلیارد ها منظومه و.... ما تنها مخلوقات نیستیم.. حالا اگرم باشیم چرا باید میلیاردها کهکشان دیگه افریده شده باشه.... همش به چرا هایی میرسیم که جوابی نداریم.

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

این تو ذات آدمه که می‌ترسه میترسن درد بکشن موقع مردن خدا انسانو اونجوری آفریده که نسل انسان ادامه پی ...

اینهمه روش برای بدون درد مردن هست چرا ادما خودشونو نمیکشن پس؟

💢💢💢💢💢💢

عزیزانم سایت بیان معنوی،مبحث تنها مسیر

جواب خیلی از سوالاتون اونجاست

💢💢💢💢💢💢💢

بحث اخوند و غیر اخوندش رو بزارید کنار

فقط برید ببینید چی میگه

ضرر نمیکنید

خب اگه برا شاد بودن خلق کرده چرا خودکشی رو منع کرده جاییکه تو دیگ هیچ لذتی نمیبری پس مجازی ک خودتو ب ...

همیشه قبل خودکشی پله های دیگه ای بوده که با گناه سپری شده، و گناه فقط حال ادمو بد میکنه.. تا طرف به خودکشی میرسه

خدا منع کرده تا ادما سقوط نکنن، یه راهی برای جبران اون کارهای بدشون پیدا کنن تا حالشون خوب بشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

میترسن چون نمی دونن بعدش چی قراره بشه 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
💢💢💢💢💢💢 عزیزانم سایت بیان معنوی،مبحث تنها مسیر جواب خیلی از سوالاتون اونجاست 💢💢💢 ...

من اینو گوش دادم 

❤️

واقعا خیلی دوره ی جامعی بود

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بله . به نظرم چون عقلمون خیلییییی محدود تر از خالقه نمیتونیم به جواب برسیم..یه موضوع دیگه اینه که مط ...

اره ما باید پیشرفت کنیم ولی متاسفانه جایی هستیم که هنوز درگیر خیلی مسائل عقب افتاده و ... هستیم 

بدون درد یا با درد مردن ربطی به نحوه ی مرگ نداره 

گاهی ینفر سکته میکنه ولی تمام جانش از بین دندوناش کشیده میشه 

گاهی ینفر شهید میشه جوری با دنیا خداحلفظی میکنه که ارزو میکنه برگرده و دوباره جونش گرفته بشه.. 

پس با درد و بی درد مردن زیاد مشخص نمیشه 

معمولا توی مرگ جسم جلوتر میره و تموم میشه و روح بسته به خوب و بد بودنش قبض میشه

همیشه قبل خودکشی پله های دیگه ای بوده که با گناه سپری شده، و گناه فقط حال ادمو بد میکنه.. تا طرف به ...

حرفت هیچ منطقی پشتش نیس یه دختر ۱۷ ساله ک همش تحت فشار خانوادش بوده ک درس بخونه خیلیم مذهبی بوده چه گناهی کرده که به خودکشی رسیده؟؟؟

امضاتو یه دور با دقت بخون:) ماهی هاهم نفس میکشن تا زنده بمونن حیوانات هم همینطور ولی به انسان عقل ...

امضام میخاستم خیلی وقته پاک کنم ک نی نی سایت خرابه

نمدونم از کجا شروع کنم ولی خلاصه حرفم 

وقتی بابام نمیزاره ب هدفام برسم چون دخترم و تو خونه عین یه اسیرم

مامانم از وقتی ۹ساله بودم بحثمون میشد میگه برو شوهر کن 

۲٠سالمه الان ولی بخدا حسودیم میشه ب حیوونای خیابونی 

میگم کاش حیوون بودم زندگیم بدتر از حیوونه

وقتی تو شعور داری عقل داری ولی انسان حسابت نمیکنن