2777
2789
عنوان

هدف زندگی

2742 بازدید | 92 پست

هدف از زندگی چیه؟ فقط شعاری صحبت نکنید ک رسیدن به کمال و فلان واقعا هرروز توی زندگی چه معنایی داره اومدیم ک چی  همون کمالی ک همه ام یادگرفتن میگن یعنی چی  به چی برسیم اسمش به مال رسیدنه خود معنی کمال یعنی چی ایا همه میتونن به کمال برسن؟ مفهومش چیه از نظر شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدیم که بهترینِ خودمون باشیم✨

به بقیه کمک کنیم

انرژی مثبت داشته باشیم و انتقال بدیم

اومدیم تا خواسته هامونو تبدیل به واقعیت کنیم

اومدیم که خوبی رو یاد همدیگه بدیم

اومدیم که لذت ببریم و درکنارش خوبی کنیم و خوب بمونیم🙂

هیچی اومدیم دنیا مجبوریم نفس بکشیم

همین اجباری ک ازش حرف میزنی رو بعضیا دو دستی چسبیدن ولش نمیکنن اگه یه جایی خطر مرگ تهدیدشون کنه همه تلاششون میکنن ازش بیان بیرون پس اجبار نیس دوسش دارن ولی اخه چیو دوس دارن چی داره اینجا این سواله منه 

یعنی رسیدن به آرزوی توی ذهنت

مثلا من همیشه دوست داشتم شاغل باشم درآمد خودمو داشته باشم الان دارم و باهاش واسه خودم خرید میکنم میرم آرایشگاه واسه شوهرم هدیه میخرم هوای مامانمو دارم و پس انداز میکنم و...

الان زندگیم در این جهت هدف زندگیم طبق این کیفیت تعریف میشه 

یا الان که باردارم هر روز مولتی ویتامیت میخورم شیر و میوه و پروتیین میخورم و آهنگ میزارم و باهاش حرف میزنم و سیسمونی آماده میکنم و... 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

سوال منم هست.....حتی قضیه کمال رسیدن و .... هم که میگن برام منطقی نیست... خب به کمال برسیم تهش چی؟/// ته ته همش چیه؟

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اومدیم که بهترینِ خودمون باشیم✨ به بقیه کمک کنیم انرژی مثبت داشته باشیم و انتقال بدیم اومدیم تا خ ...

چ دیدگاه قشنگی منم قبل بوجود اومدن مشکلم همین و میگفتم😔

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
اومدیم که بهترینِ خودمون باشیم✨ به بقیه کمک کنیم انرژی مثبت داشته باشیم و انتقال بدیم اومدیم تا خ ...

خب یعنی اگ کسی احساس کنه اینارو تو زندگی نداره میتونه خودکشی کنه؟؟ پس چرا خودکشی منع شده اگ هدف ایناس و طرف نمیتونه اینارو داشته باشه 

با احازه

@زیبای__آرام    ‍ 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بنظر من اومدیم یه چیزایی یاد بگیریم و به بهترین نسخه خودمون تبدیل بشیم و بریم

هرکی بیشتر بتونه به بهترین نسخه از خودش نزدیک بشه سعادتمندتر شده

و هرکی قدر خودشو ندونه, در زندگی تلاش نکنه, راه درست رو در پیش نگیره, ظالم باشه و..... در اصل به خودش ظلم کرده چون به سعادت نمیرسه

زندگی دنیوی چیزی شبیه رحم مادر برای جنین هست. به جنین توی شکم اگه بگن تو باید دست و پا داشته باشی میگه میخوام چیکار؟! اما وقتی بدنیا میاد اون دست و پا براش یک احتیاج ضروری هست. اینجا هم داریم آماده میشیم برای زندگی جاویدان اما درکش برامون سخته چون ذهن فعلی ما قدرت تصورش رو نداره.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃