2777
2789
عنوان

هدف زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 92 پست
شاید نظر من و دوست نداشته باشی. چون ما از وجود خداییم باید ب کمال برسیم ک دوباره برگردیم بخودش کمال ...

یه ویدیو درباره تناسخ (که بهش اعتقاد ندارم ) دیده بودم که همینو گفت.. گفت انقدر زندگی میکنیم تا به خدا برسیم از لحاظ ویژگی.... خب که چی؟ چرا باید افریده بشیم و زندگی کنیم تا به خدا برسیم. هدف از از این خلقت با این هدف چیه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نکات مثبت چرا نگاه نمیکنی؟  همین که سالمی همین که خانواده تو داری همین که غذا برای خوردن ...

همینا اینا رو مرور میکنم و باز میرسم سر نقطه اول😔

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

من ک نمیدونم 

گاهی اوقات اینقدر بده حالم

گاهی اوقات حالم خوبه 

در کل دلم میخاد خودکشی کنم ولی بخاطر خانوادم نمیتونم و موندم بین دو راهی 

منم نفهمیدم اصلا برای چی خلق شدم و هدف از زندگی کردنم چیه با اینکه باور کن درس میخونم دانشگاه میرم و ی جای هم کار آموزی میرم ۰ اصلا ی جوریم میدونی ؟ همش نگران آینده ایی ک وجود نداره هستم آینده همین فرداس 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
من فقط یه جا شنیدم که خدا انسان رو برای لذت بردن و شادی خلق کرده   خدا گفته شادی و آرامش رو فقط ...

خب اگه برا شاد بودن خلق کرده چرا خودکشی رو منع کرده جاییکه تو دیگ هیچ لذتی نمیبری پس مجازی ک خودتو بکشی

خب یعنی اگ کسی احساس کنه اینارو تو زندگی نداره میتونه خودکشی کنه؟؟ پس چرا خودکشی منع شده اگ هدف اینا ...

انسان برترین موجوده جهان هستیه. 

همه ی تواناییا بهش داده شده تو دنیا بیشتر از هرکسی

پس بستگی به خودش داره که چی بخواد و ذهنشو تو چهارتا چارچوب نگه نداره✨

شما الان گوشی دستته که توش داری پیام میذاری

میدونستی خیلیا همینم ندارن؟ 

میدونستی خیلی از همسنای شما در حسرت یک دقیقه استفاده از گوشی هستن؟:) 

چ دیدگاه قشنگی منم قبل بوجود اومدن مشکلم همین و میگفتم😔

عزیزم ببین مشکلت میخواد چه درسی بهت بده؟ یا چه پیشرفتی توی شخصیتت ایجاد کنه؟ چه پالایشی در روحت ایجاد کنه؟

من خودمم نتونستم در مورد بعضی مشکلاتم به جواب سوالم برسم اما ایتقدر به درگاه خدا رو میارم و صداش میزنم تا خودش کمکم کنه😔

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اگه معنی زندگی اینه پس اگه تو یه جایی نتونستی خدا رو ببینی و دنیا برات جای بدی شد دیگ متوقف میشی&nbs ...

توبه مال همینجاست

یعنی قبول میکنی اشتباه کردی،دیگه تکرارش نمیکنی و سعی میکنی خطاتو جبران کنی ،خدا توبه واقعی رو قبول میکنه و میگه باشه حالا از اول شروع کن

یه ویدیو درباره تناسخ (که بهش اعتقاد ندارم ) دیده بودم که همینو گفت.. گفت انقدر زندگی میکنیم تا به خ ...

میدونی عقل ما محدوده توانایی درک این رو نداریم اگر اینجور فکر کنیم پس چرا زاد و ولد میکنن ما که قراره بمیریم

نظر منم دقیقا همینه ولی خدا نکنه ی گره کور تو زندگیت بیفته ک..... 😔😔😔 : /discussion/topic/11356132/%d9%87%d8%af%d9%81-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=296599487

درک میکنم😔 اما سعی کنیم ناشکری نکنیم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

با توجه به چیزی که از متن قرآن یادگرفتم و مطالعات دینی که داشتم 

هدف اینه که در سایه  لذت بردن و شاد بودن و نترسیدن به بهترین ورژن خودمون تبدیل بشیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب اگه برا شاد بودن خلق کرده چرا خودکشی رو منع کرده جاییکه تو دیگ هیچ لذتی نمیبری پس مجازی ک خودتو ب ...

دقیقا وقتی حالت بده وقتی زندگی کردن برات مثل زجر کشیدنه 

چرا باید زندگی کرد 

سخت ترین چیز اینه تو روحت خسته اس از زندگی خسته ای ولی باز باید بزور زندگی کنی