2777
2789
عنوان

بارداری با اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست

عزیزم معلومه لاغر کنی بهتره ولی من بارداری اولم رو با قد صدوشصت و وزن هشتادوپنج شدم و هیچ مشکلی نداشتم. کل بارداری همه چی خوردم و در آخر سزارین عالی داشتم. بارداری دومم که وزنم بیشترم بود. نود و سه بودم و ماه آخر به صدوپنج رسیدم. بازم مشکلی نداشتم. یعنی همه چی عالی برام پیش رفت و سزارینام از خانومایی که تناسب اندام داشتن راحت‌تر بود. البته الان لاغر شدم ولی در اون دوران خیلی چاق بودم و هم راحت حامله شدم و هم راحت دورانش رو  سپری کردم و زایمان کردم. الان دخترعمم هم مثل اون زمان من چاقه و دنبال بچس و باردار نمیشه و میگه تو چجوری تا خواستی راحت باردار شدی. واقعا بدن ها فرق میکنن

عزیزم معلومه لاغر کنی بهتره ولی من بارداری اولم رو با قد صدوشصت و وزن هشتادوپنج شدم و هیچ مشکلی نداش ...

واقعا؟؟؟ 🥺😍 چقدر امیدوار شدم با خوندن پیامت، حداقل استرسم کمتر شد، چقدر عالی که هردو بارداری راحت بودی و سلامت😍 خدا بچه‌هاتو حفظ کنه گلم❤ آره واقعا بدن با بدن فرق میکنه، هرکی ی جوره، ولی حس خوب گرفتم از پیامت😍 میشه بپرسم بعدش چطوری لاغر شدی؟ کالری شماری کردی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟؟ 🥺😍 چقدر امیدوار شدم با خوندن پیامت، حداقل استرسم کمتر شد، چقدر عالی که هردو بارداری راحت ...

عزیزم اصلن استرس نداشته باش. بخدا من جفت بچه هامو با یبار اقدام باردار شدم. کلن دومی رو که ناخواسته شدم. یعنی با وجود اون همه اضافه وزن فکر نمیکردم با یبار درست پیشگیری نکردن باردار بشم ولی شدم.  من با کالری شماری کم کردم البته هنوزم تپلم. نزدیک هفتاد کیلو هستم ‌ولی به نسبت قبل خیلی بهتر شدم. فقط کالری شماری و روزی نیم ساعت پیاده روی

عزیزم اصلن استرس نداشته باش. بخدا من جفت بچه هامو با یبار اقدام باردار شدم. کلن دومی رو که ناخواسته ...

ممنونم عزیزم😍🥺 واقعا چقدر عالی، سلامت و شاد باشی همیشه❤ منم تا موقع اقدام کالری شماری و ورزش میکنم، تا هروقت ک به امید خدا باردار شدم.