2777
2789
عنوان

بارداری با اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
به شرطی که بتونی توی بارداری جلوی خودت رو بگیری ‌زیاده روی و مصرف غذاهای با ارزش غذایی پایین نداشته ...

🥺 دقیقا مشاور خودمم همین رو گفت، گفت باید طبق برنامه پیش بری، میگم شاید اون موقع ب خاطر نی نی بتونم اراده کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ میشه بپرسم چندکیلو بودی چقد اضافه وزن داشتی؟ اینم خیلی شنیدم، یکی از دوستام با اضافه وزن باردار ...

من ۷۸ بودم

تا ۶ماهه اول شدم ۶۵

بعد بخاطر کم کاری تیرویید باز همون ۷۸ شدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خطر که نمیدونم داره یا نه ولی من سر دخترم بدون اضافه وزن باردارشدم خیلی راحتتر بودم تا الان که با۱۵ک ...

مشکل دیگه ای برات پیش نیومده گلم؟ خدایی نکرده دیابت و اینا؟؟ آره خب اونطوری بهتره، ولی رژیم با روح و روان آدم بازی میکنه، همین ۱۰ کیلو رو هم توی پنج ماه کم کردم، و همیشه ثابت نگهش داشتم

خوب به خورده زیاد داری، الان بیست کیلو اضافه داری، فکر کن باردار بشی تا ۹۰ هم بری، خیلی اذیت میشی. ا ...

راستش تا حالا اقدام نداشتیم، که ببینم سریع میگیره یا نه، ولی پریودی‌هام منظمه، پارسال درگیر کیست بودم، با ورزش و دارو از بین رفت، و از این لحاظ اوکیم

من اشنامون با اضافع وزن باردار شد پدرش دراومد سزاریتم کرد تا العان هی خودشو فش میده ک چرا قبلش لاغرن ...

آره شنیدم خیلیا اذیت میشن، ی سری هم با سلامت میگذرونن، نمیدونم والا، حالم دیگه از رژیم بهم میخوره

مشکل دیگه ای برات پیش نیومده گلم؟ خدایی نکرده دیابت و اینا؟؟ آره خب اونطوری بهتره، ولی رژیم با روح و ...

نه خداروشکر فعلا

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
بازم خوبه یعنی تو بارداری هیچی اضافه نکردی انگار

خب من قبل از بارداریه اول ۶۲ بودم

تو بارداریام بخاطر کم کاری تیرویید یهو کلی اضافه میکردم

اونم فقط ۳ماهه اخر

ینی تا ۶ماه که ویار شدید داشتم

بعد یهو یه وزن زیادی ۳ماهه بهم اضافه شد

تو شیردهی هم اصلا کم نکردم

الانم که بچم نزدیک ۴سالشه با کالری شماری در ۴ماه

شدم ۶۴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب من قبل از بارداریه اول ۶۲ بودم تو بارداریام بخاطر کم کاری تیرویید یهو کلی اضافه میکردم اونم فقط ...

میتونم بپرسم روزی چندکالری میخوری؟ من حتی از کالری شماریم خسته شدم، نمیدونم چمه🥺 اسم رژیم میاد تن و بدنم میلرزه، ولی خیلی عالی کم کردی👌🏻

میتونم بپرسم روزی چندکالری میخوری؟ من حتی از کالری شماریم خسته شدم، نمیدونم چمه🥺 اسم رژیم میاد تن و ...

من الان برای تثبیت وزن

مجازم روزی ۱۶۰۰بخورم

ولی هرچی زور میزنم به ۱۰۰۰تا هم نمیرسه

چون خیلی اصولی پیش رفتم از اول و سخت نگرفتم به خودم برای همین کم کم حجم معده ام جمع شد و اصلا گشنه نشدم از اول

چقدر عالی👌🏻👌🏻 ورزش هم میکنی؟ 

الان دیگه نه عزیزم ولی اوایل رژیم دوچرخه ثابت میرفتم

تو هم میتونی حتما💪

الان دیگه نه عزیزم ولی اوایل رژیم دوچرخه ثابت میرفتم تو هم میتونی حتما💪

🥺 من حتی به ۷۰ هم راضی شدم، احتمالا دوباره کالری شماری شروع کنم، هزاررررتا رژیم از متخصص های تغذیه مختلف دارم، هیچکدوم ب دردم نخورد، همون کالری شماری بهترینه