2777
2789
عنوان

چجوری راضی کنم مادرم روووووو

79 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی اگه میشه بازم راهنماییم کنید 

من دختری ۲۲ ساله هستم حدود ۳ ساله با آقایی آشنا هستم ک ۳۳سالشونه. ما از لحاظ فکری سلیقه ای رفتاری و... خیلی به هم شباهت داریم وتا الان مشکلی نداشتیم باهم و اگه اختلافی بود اطلاح شده. ایشون هم هم از لحاظ چهره ای هم رفتاری بسیار آپدیت تر و پرانرژی تر از سنشون هستن و به نسبت آروم تر هستم . من دانشجو هستم و خانوادم تحصیل کرده ایشون هم خودشون و خانوادشون تحصیل کرده هستن و شغل پردآمد و مستقل دارن .خیلی هم یه من علاقمند هستن ینی تو این رابطه حس میکنم ایشون عاشق تر هستن.من پارسال این موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم وایشون شدیدا مخالفت کردن به خاطر اختلاف سنی و گفتن حتما باید کات بشه(راستش تقریرا خانواده سختگیر و مذهبی دارم و اختلاف سنی زیاد اصن نداریم تو خانواده).ولی ما هرکاری کردیم نتونستیم چون شدیدا علاقمند بودیم به هم . الان دوباره میخوام باهاشون درمیون بزارم و هدفشون هم جدی و خواستگاریه(کلا اهل دوستی و دوست دختر نبوده)... دو تا سوال داشتم

اول اینکه با وجود علاقه و سازگاری اختلاف سنی اهمیت داره؟ و چجوری توجیح کنم مادرم رو؟

دوم اینکه آیا به صلاح هست من شماره مامانم رو بدم ایشون یهو مستقیم تماس بگیره؟ چون خانوادم مخالف ازدواج تو سن ۲۲ هستن و میگن کمه واسه همین اگه مادرش مستقیم زنگ بزنه کاملا میگه نه علاوه بر اون را ایشون هم مخالفه مامانم 

اختلاف سنی که ملاک نیست ، به شخصیته ، دوست من با شوهرش ۱۵ سال اختلاف سنی دارن ولی هردو عاشق د زندگی ...

پارسال منطقی با مادرم صحبت کردم 

ولی مادر تحصیل کرده منه غیرمنطقی ترین رفتار هارو باهام کردم گریه کرد تهدید کرد و هرچیزی 

هیچجوری راضی نشد 

تنها راه حلی ک رسید به ذهنم این بودش حداقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال منطقی با مادرم صحبت کردم  ولی مادر تحصیل کرده منه غیرمنطقی ترین رفتار هارو باهام کردم گ ...

از یه مشاور یا تراپیست کمک بگیرید 

و قبل اینکه خیلی جدی با این اقا اقدام کنید باهم چند جلسه پیش مشاور برید ، ادم ها بعد ازدواج تغییراتی دارن که مشاور میتونه اونارو تشخیص بده

الان از نظرتون حرکت زشتیه یهویی خود آقا زنگ بزنه به مامانم؟  به هر حال ی راهی برای ارتباط باید ...

بله

خود اقا حرکت درستی نیست

به نظرم خانواده اقا باید اقدام کنن

ممکن بحثی پیش بیاد و کار شروع نشده بد بشه

این اقا هم باید مادرش رو بفرسته جلو ، نه خودش بیاد

بله خود اقا حرکت درستی نیست به نظرم خانواده اقا باید اقدام کنن ممکن بحثی پیش بیاد و کار شروع نشده ...

آخه مامان من کلا مخالف ازدواج زیر ۲۴.۲۵ ساله و کلا هر خواستگاری نپرسیده رد میکنه 

از ی طرفی با آقا مشکل داره 

گفتم اگه شاید صحبت کنن حداقل ی کوچولو بتونه دلشو بدست بیاره

دلیلشون شاید منطقی باشه

منم خودم ازدواج و عروسی زیر ۲۴ دوست ندارم

ولی دلیلشون برای آقا این بود ک اختلاف سنی داریم و وکیل هستن 

هیچ آشناییت دیگه ای نداره و رد کرد