2777
2789
عنوان

اگه ی دختر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 68 پست

😂😂😂😂😂

ببخشید🫣😅😅 نه به جواب اول و نه به دلایل  فلسفی بعدش

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بالاخره با همون خانم سر قرار رفتی یا نه؟؟؟ اون که دوسش داشتی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من یادمه خواستگار داشت خواهرم .خواهرم اینو پرسید پسره گفت من زندگی سختی داشتم دنبال کسی نیستم که برام اشپزی کنه  من خودم همه کار میکنم براش اون فقط پادشاهی کنه و گفت دنبال کسی هستم که مثل یه رفیق بتونم غمامو باهاش در میون بزارم و دیدنش حالمو خوب کنه

هدف چیه الاااااان 

همه ازدواج میکنن همدم داشته باشن ب کسی تکیه کنن عشق تجربه کنن 

دیگ هدف چیه باز ک سوال پرسید 

میخواستی بگی میخوام برم مریخ گفتم تورو هم ببرم

😆😆

بد شد واقعا

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

سوال مسخره ایه

یعنی چی هدف از ازدواج؟ مثلا هدفم کشف یه قاره ی جدیده؟ هدفم دستیابی به یه فرمول دارو ی ضد ایدزه؟ یا هدفم ساخت موشک جنگیه؟؟😐😐😐

خو ازش خوشت اومده میخوای آشنا شید

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

خیلی بد گفتی

بگو رسیدن به آرامش و ازین حرفها

البته ابن سوالم سوال خوبی نیستها خب بعنی چی هدفت از ازدواج چیه. خب همه ازدواج میکنن نیازهای عاطفی و .. برطرف بشه و از تنهایی دربیان. چه پسر چه دختر

حالا یه پسری بخاطر پول دختره بره خواستکاریش رک نمیاد بگه که هدفم پولت هستش که