اگه ی دختری سوال کنه هدفت از ازدواج چیه؟ چی باید گفت؟یهو پرسید گفتم سنم بالا رفته(۳۴سالمه) دیگه وقتشه.فک کنم گند زدم چون جا خورد البته بعدش گفتم رشد اجتماعی دو طرف درک متقابل و اینا
ری.دی😂😂 باید میگفتی هدفم داشتن جواهری مثل شماست که زندگیمو متحول کنه
تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺ژیناگیان,تونامری,ناوتئهبیتهرهمز . . من یه INTJ منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢 کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :) بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️
امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
اشتباه نگفتی اما عاقلانه هم نگفتید بله میتونه اینم باشه سنم داره میره بالا اما دلیل خوبی نیست شما میگفتی الان احساس میکنم برای تشکیل ی خانواده اماده هستم ذهنیتم و اوضاع مالیم دقیقا جای درست هست
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره