اگه ی دختری سوال کنه هدفت از ازدواج چیه؟ چی باید گفت؟یهو پرسید گفتم سنم بالا رفته(۳۴سالمه) دیگه وقتشه.فک کنم گند زدم چون جا خورد البته بعدش گفتم رشد اجتماعی دو طرف درک متقابل و اینا
خیلی پیچیده نیست، آدم این سوالا رو میشنوه هول میشه. خوب آدم از نظر روحی احساس نیاز میکنه که همدم داشته باشه، دوست داره زندگی تشکیل بده، خانواده و بچه داشته باشه و ... این چیزا
باید گفت الان واقعا احتیاج به یه همدم وکسی که کنارم باشه وپشتم باشه دارم والان و در این سن واقعا توانایی اداره یک زندگی رو دارم وخوشحال میشم این زندگی رو با شما بسازم و در کنار شما شروع کنم
تشکیل خانواده مثلا ، یا رسیدن ب ارامش با وجود ی همسر خوب
همچین چیزا
امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.