2777
2789
عنوان

اختلاف سنی!؟

324 بازدید | 60 پست

سلام دوستان. من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی اگه میشه بازم راهنماییم کنید 

من دختری ۲۲ ساله هستم حدود ۳ ساله با آقایی آشنا هستم ک ۳۳سالشونه. ما از لحاظ فکری سلیقه ای رفتاری و... خیلی به هم شباهت داریم وتا الان مشکلی نداشتیم باهم و اگه اختلافی بود اطلاح شده. ایشون هم هم از لحاظ چهره ای هم رفتاری بسیار آپدیت تر و پرانرژی تر از سنشون هستن و به نسبت آروم تر هستم . من دانشجو هستم و خانوادم تحصیل کرده ایشون هم خودشون و خانوادشون تحصیل کرده هستن و شغل پردآمد و مستقل دارن .خیلی هم یه من علاقمند هستن ینی تو این رابطه حس میکنم ایشون عاشق تر هستن.من پارسال این موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم وایشون شدیدا مخالفت کردن به خاطر اختلاف سنی و گفتن حتما باید کات بشه(راستش تقریرا خانواده سختگیر و مذهبی دارم و اختلاف سنی زیاد اصن نداریم تو خانواده).ولی ما هرکاری کردیم نتونستیم چون شدیدا علاقمند بودیم به هم . الان دوباره میخوام باهاشون درمیون بزارم و هدفشون هم جدی و خواستگاریه(کلا اهل دوستی و دوست دختر نبوده)... دو تا سوال داشتم

اول اینکه با وجود علاقه و سازگاری اختلاف سنی اهمیت داره؟ 

دوم اینکه آیا به صلاح هست من شماره مامانم رو بدم ایشون یهو مستقیم تماس بگیره؟ چون خانوادم مخالف ازدواج تو سن ۲۲ هستن و میگن کمه واسه همین اگه مادرش مستقیم زنگ بزنه کاملا میگه نه علاوه بر اون را ایشون هم مخالفه مامانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوحه نشدم خوانواده اقا خبر دارن؟ راضی هستن؟ 

اختلاف سنی زیادم نیستا 

مثلا مرد هم سن خودت چی میخواد داشته باشه برا زندگی 

یا چند سال دیگه کی تضمین میکنه همین ادمی که تورو بخواد باهات خوب باشه برات پیدا بشه 

به نظرم بیاد حرف بزنه با مادرت 

اپل تلفنی بعد یه بار بیرون 

خانواده مذهبی سخت دیگه

من با شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنی داریم تا حالا هیچ مشکلی بین ما نبوده بخاطر سن به جز سن بچه دار شدن 

گاهی حتی شوهرم از من هم آپدیت تره حس میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خانوادت دریت میگن سنت کمه واسه ازدواج فعلا با همین سرایط باشن یکی دو سال دیگه, اختلاف سنی باتوجه به دلایلی که میگی اکیه چون میتپنه درکت کنه ولی اینم بدون تا زیر ی سقف نرین شخصیت واقعی طرفمو نمیفهمی مشکلات اون موقعه هست که خودشو نشون میده,

عزیزم تضمینی نیست ک قبل شما با کسی نبوده باشه 

۳۳ سال منتظر شما ننشسته قطعا 

بنظرم ب حرف خانواده گوش کن 

اگر نمیتونی ی پا وایسا سر خواستت ولی عواقبش با خودته (اینو آویزه گوشت کن ن تو دوستی ، ن نامزدی ،ن عقد تو نمیتونی بفهمی واقعا چجور آدمیه ، اون موقعی معلوم میشه ک زیر ی سقف باشین ، حتی اگر ده سال دوست باشین ) این حرفمو یادت بمونه 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
عزیزم تضمینی نیست ک قبل شما با کسی نبوده باشه  ۳۳ سال منتظر شما ننشسته قطعا  بنظرم ب حرف ...

اینو منی میگم ک پنج سال بیشتر از تو تجربه دوستی و ... با همسرم داشتم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
متوحه نشدم خوانواده اقا خبر دارن؟ راضی هستن؟  اختلاف سنی زیادم نیستا  مثلا مرد هم سن خود ...

اره خانواده آقا خبر دارن مادرشون ی بار منو دیده ی بارم یهویی با زن داداشش صحبت کردم منو دوست دارن خیلی و مشتاقند

تو خانواده ما ک حداکثر اختلاف سنی ۴.۵ سال هست میگن خیلی زیاده

هیچ جوره هم مامانم راضی نمیشه 

میترسم یهویی شمارش رو بدم به آقا و زنگ بزنه عصبانی بشه

تو خانواده ما ک اکثرا اختلاف سنی۴.۵ سال دارن یا همسن هستن خیلی زیاد محسوب میشه 

من کلا مخالف ازدواج زیر ۲۷ و ۳۰ اینا هستم ،اون آقا تایم ازدواجشه ولی شما وقت داری .ازدواج صرفا دوست داشتن نی باید منطقی تصمیم بگیری 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اگه باهم تفاهم داريد و علاقه هست و پول هم داره مشكلي نميبينم

دوستم توي سن شما با همسرش ك ١٠ سال بزرگتر هست  ازدواج كرد زندگي خوبي دارن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.