خواهرشوهرم تازگی دکتراش رو گرفته.هرچی خواستگار میومد به دلیلی ردشون می کرد.فکر می کرد با ادامه تحصیلش فرد بهتری نصیبش میشه.الان خواستگار نمیاد وقتی هم که میاد یه آدم طلاق گرفته ای چیزی میاد که....مادرشوهرم سالها پیش فوت شده وپدرشوهرم هم سنشون خیلی بالاست.هر چی مادر من به شوهرم وخواهر شوهرام میگفتن اینقدر لی لی به لالایی این دختر نگذارید وقتی میبینید خواستگار خوبه زورش کنید قبول نمی کردند حالا همشون میگن چرا فلان خواستگار رو از دست داد!چرا پافشاری نکردیم!خودم لیسانسم رو که گرفتم درعین حالی که اصلا زیر بار نمی رفتم ولی مادرم بدون رضایت من هی باهاشون قرار گذاشتن واونام از خدا خواسته هی جلو اومدن تا اینکه بهم ثابت شد آدمای خوبین.الان خدا رو شکر همدم دارم وبچه های گل.درسته که زندگی بالا وپایین داره ولی وقتی مونس آدم خوب باشه همه چیز خوبه.الان خواهر شوهرم میگه مدرک که نمیشه برای من شوهر.نمیشه بچه نمیشه زندگی!ولی چه فایده انگار چند سال دیر به این نتیجه رسیده.
والا من اصلا خواستگار نداشتم صادقانه هیششششکی منو نخواست ههههه اصلا هر موردی پیش اومد همون اول رد شد توسط بزرگترام
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بله البته نه اینوری نه اونوری... نه اینجوری الکی بهونه های بی معنی بگیری . نه اینکه هر ادمیو واسه فکر کردن تو ذهنت بیاری. بهرحال معیار ادم باید مشخص باشه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
البته به دیدگاه آدما بستگی داره. من الان فکر میکنم کاش ازدواج نمیکردم و مجردی زندگی میکردم. با تور میرفتم مسافرت و حتی خارج از کشور. الان ازدواج کردم همش درگیر قسطم
از خواهرشوهر با این سطح تحصیلات بعیده این حرفا رو بزنه ... کار مادر شما هم و ب اجبار راضی ب دیدارتان میکرده چندان صحیح نبوده ...درکل زندگی فقط تو ازدواج و بچه خلاصه نمیشه