بچه ها من بابام و عموهام تقسیم کردن حالا بابام فوت کرده عموی های خوارو ذلیل شده من چشمشون دنبال زمین ماعه میگه زمین های شما ارزش داره درحالیکه بابام کلی خرج کرد تا زمین اباد کنه امروز صبح رفتیم گیلاس بچینیم عموم جلومون گرفت گفت ازبابات راضی نیستم اون دنیا جهنمه خداازش نگذره براش فاتحه نمیخونم منم هرچی دهنم دراومد گفتم شوهرم حرف زد عموم گفت ب توهیچ ربطی نداره من گفتم ب زن تومربوط هرسری دهنشو بازمیکنه 😒😒😒گفت زمین بالا رو گیلاسشو نصفش کندی نصف دیگه اشو نگه دارین ما بیایم بچینیم 😐😐😐میگم بنظرتون میتونه کاری کنن بدون اینکه نامه داشته باشن 📍📍📍📍📍📍گفت رفتم تامین میان جلوتونو میگیرن یعنی توقیف اموال
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
علت اسم کاربریم برای اینه ک هراسمی وارد سایت کردمقبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼♀️. 🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️