2777
2789
عنوان

ارث

707 بازدید | 63 پست

بچه ها من بابام و عموهام تقسیم کردن حالا بابام فوت کرده عموی های خوارو ذلیل شده من چشمشون دنبال زمین ماعه میگه زمین های شما ارزش داره درحالیکه بابام کلی خرج کرد تا زمین اباد کنه امروز صبح رفتیم گیلاس بچینیم عموم جلومون گرفت گفت ازبابات راضی نیستم اون دنیا جهنمه خداازش نگذره براش فاتحه نمیخونم منم هرچی دهنم دراومد گفتم شوهرم حرف زد عموم گفت ب توهیچ ربطی نداره من گفتم ب زن تومربوط هرسری دهنشو بازمیکنه 😒😒😒گفت زمین بالا رو گیلاسشو نصفش کندی نصف دیگه اشو نگه دارین ما بیایم بچینیم 😐😐😐میگم بنظرتون میتونه کاری کنن بدون اینکه نامه داشته باشن 📍📍📍📍📍📍گفت رفتم تامین میان جلوتونو میگیرن یعنی توقیف اموال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرتوزنده بودن پدرتون تقسیم شدت ومدرک داریدنمیتونن کاری کنن شمابه جرم مزاحمت میتوندشاکی بشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه سر ارث بهترین آدما بدترین آدما میشن

پدر بزرگ من فوت شده اموالشو میخوان تقسیم کنن داییم که همیشه فکر میکردیم مرد خوبیه بارها و بارها داره میزنه تو صورت مادرم که دختر نباید ارث ببره.اصلا اخلاقش ۱۸۰ درجه فرق کرده مامانم خیلی دلش شکسته شده از دستش همش؟میگم خدا کنه داییم از ارثی که بهش میرسه خیر نبینه که اینجوری مادر مریضمو خوار و خفیف میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز