2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 63 پست
مگه تقسیم کردن برگه ای چیزی ندارین؟  اگه مدرک محکمی دستتونه شما برید شکایت بکنید

میخایم گیلاس جمع کنیم بعد ولی این گفته نمیزارم گیلاس هارو بچینین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی باباتون زنده بود تقسیم شده؟اگرشده ک هیچ اگر نشده به شما تعلق نمیگیره وبرمیگرده ب ارث پدربزرگتون ...

وقتی از چیزی سر در نمیارین چرا نظر میدین عزیزم

منم پدر بزرگم ۱۰ سال پیش فوت کرد و پدرم ۳ سال بعدش و سهم ارث پدرم از پدرش به من رسید کی گفته که به عمو و عمه میرسه!

💕
بعد تقسیم اگه زمین سند دارباشه تفکیک میشه و هر کدوم سند جدا میگیرن یا توافق تقسیم شدنو مکتوب میکنن ب ...

نمیدونم سندمنگوله دارداره ولی این عموم میگفت باطل میشه 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز