2777
2789

چیکار کنم🥺

اصلا اهدافم‌مشخص نیست.

فعلا میخوام روی خودم کار کنم و زبانم رو تقویت کنم.

از طرفی کارم وقت کافی برام‌نمیزاره.

با مدیر موسسه هم صحبت میکنم‌ که کارم سبک تر باشه، لج‌میکنه کارای سختتر رو بمن میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو ذهنمه اینکارو بکنم ولی میترسم بعدا پشیمون بشم

بار الها؛ در برابر هرآنچه انسان ماندن را به تباهی ميکشاند، مرا با «نداشتن» و «نخواستن» روئين تن کن!از همه فضائلی که به کار مردم نيايد محروم ساز!یاریم ده تا به رعايت «مصلحت» «حقيقت» را ذبح شرعي نکنم!

مشکلت با کارت چیه؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

خیلی وقتم رو میگیره، وقتی برای خودم نمیمونه من میخوام کمتر کار کنم، ولی جایی که کار میکنم قبول نمیک ...

مشکل منم همینه

به طرز عجیبی شبیهیم😁

بار الها؛ در برابر هرآنچه انسان ماندن را به تباهی ميکشاند، مرا با «نداشتن» و «نخواستن» روئين تن کن!از همه فضائلی که به کار مردم نيايد محروم ساز!یاریم ده تا به رعايت «مصلحت» «حقيقت» را ذبح شرعي نکنم!
خیلی وقتم رو میگیره، وقتی برای خودم نمیمونه من میخوام کمتر کار کنم، ولی جایی که کار میکنم قبول نمیک ...

متاسفانه جاهای خصوصی ساعت کارشون زیاده .

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔