2777
2789

من دوروز باغچه پدرم بودم شهرستان یعنی جمعه صبح رفتم شب هم شوهرم اومد پیشم خوابید بعد صبح رفت

امروز ک شنبه است غروب برگشتم با پدرمینا 

رسیدم خونه  دیدم کرکره واحدمون بازه در بسته بود هیچ وقت سابقه نداشت شوهرم نبنده  کرکرو خیلی به شک افتادم چون کلید  قبلا گم کردم اونی ک برای خودم بود بهش موقع ک صبح خواست بره گفتم کلید بده بهم داد گفت امشب برمیگردی گفتم آره 

حالا موندم کار خودشه کرکرو نبسته یا کسی اومده خونمون یا ک کلید داشته بهم نگفته البته عادت داره درهای اتاق خواب هم قفل می‌کنه همیشه اونا بسته بود ولی فقط کرکره د رواحد نبسته بود خیلی به دلم شک افتاده چون سابقه نداشت نبنده میگم نکنه کلید داره بهم نمیگه چون یک ماه میگه ندارم کلید دیگه فقط یکی دارم ک اون یکی هم داد به من امروز صبح 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا به شوهرت شک کردی😐😐😐

ادم همیشه اول میگه دزد 

الان شما غیر مستقیم میگین شوهرم داره خیانت میکنه 

به نظرم شما از نی نی سایت برین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم چرا به شوهرت شک کردی😐😐😐 ادم همیشه اول میگه دزد  الان شما غیر مستقیم میگین شوهرم داره ...

اخه همیشه کرکره رو می‌بنده برام تعجب داشت باز بود 

این نی نی سایت همه رو به شک میندازه.

حالا از این به بعد بیشتر توجه کنید. مثل اون فیلمه یه لیوان اب تا یه جای مشخص پر کنید و وقتی از در خونه رفتید بیرون با دستتون بذارید پشت در و در رو قفل کنید و برگشتن در رو یواش باز کنید ببینید اب لیوان ریخته یا نه!

اخه همیشه کرکره رو می‌بنده برام تعجب داشت باز بود 

اتفاقا دیگه 

نشده بگید همیشه این کار رو میکردم همین یه بار نکردم 

عجله بوده یا هر چیزی یادتون رفته 

اینقدر شک گناهه باور کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این نی نی سایت همه رو به شک میندازه. حالا از این به بعد بیشتر توجه کنید. مثل اون فیلمه یه لیوان اب ...

این برای چیه ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
چه حساسی برای یه کرکره هم داستان میبافی  مگه کلید چیه که نخواد بگه یخورد فکرتو مثبت کن خی ...

اخه همیشه در کرکرو می‌بست بهش میگفتم بابا داریم میریم سر کوچه اشغال بزاریم یا میریم مای بی بی بخریم چرا می‌بندی ول کن برمیگردیم دیگه گوش نمی‌کرد می‌بست همین برام تعجب داره