2777
2789

اصلا رفت امد نداره با خانوادم همشم زیر سر مادرش فتنشه میشه برام دعا کنین مادرشوهرم هرجور شده از زندگیم پرت شه دور شه حاملم بااین وضعم حوصله غذا خوردن ندارم بچه هم گشنشه توشکم حالاهم بهش گفتم ی کلمه ک نمیدونم چطوری صحبت با پدزمادرم سختته اعصابم خورد شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسیب میبینه بدنت

غذاتو بخور

استخون و دندون و مو برات نمیمونه نابود میشی چون بلاخره بچه کمبودش از خون و مغز استخون تو جبران میکنه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
عزیزم به درک ولش کن  به خودت برس غذاتو بخور  ببین مشکل از کجاست اونو حل کن

هیچ مادرم خیلی محبت داره اما مادرش نمیخاد پسرش ازش دورشه میشینه بدگویی زندگیمو جهنم کرده

اسیب میبینه بدنت غذاتو بخور استخون و دندون و مو برات نمیمونه نابود میشی چون بلاخره بچه کمبودش از خ ...

علاوه بر این حرص و جوش،و استرس مادر باعث میشه که بچه احتمال کولیک گرفتنش بره بالا اونوقت بعد زایمانت۴ تا ۶ ماه خواب نداری ۲۴ ساعت گریه میکنه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)