2777
2789
عنوان

مامانم ...

118 بازدید | 6 پست

حدود ۱ سال پیش من رل زدم و فهمید از اینکه رفت مدرسه و به خاطر حرف زدن با مشاور ابرو واسم جلو مدیر و ناظم و مشاور و بچه هاو ... نذاشت بگذریم از اون موقع هر روز داره به روم میاره و همش اجازه میده که خواهرم و برادرم تو زندگیم دخالت کنن و هر چی دلشون خواست بهم بگن مثلا یه بار خواهرم قهوه خواست من بلند نشدم درس کنم واسش بابام از بیرون اومده جلو اون یه عالمه جیغ زد که سرش تو گوشی بوده معلوم نیس داره چیکار میکنه بلند نشده واسه من قهوه درس کنه با اینکه من خونه و اینا رو تمیز کرده بودم کامل اون فقط ظرفا شامو درس کرده بود بعد همه پریدن یقه منو گرفتن که اون خوابگاه بوده دو روز اومده خونه مامانمم چند بار بهم گفته بود حس مادری ندارم تازه هیچیم نمیتونم بگم هر چی میگم سریع شروع میکنه تهدید کردن یا به روم میاره همه چیزو با یه عالمه فوش دیگه خستم همه جوره کم اوردم خدا کجاس پس 

من دلیل رل زدنم چیزی به جز کمبود محبت نبود بابام که خونه نبود مامانمم که از همون اول با من مشکل داشت کلا ادب و شعور سمتش نرفته هر چی از دهنش در میومد میگفت الانم که بدتر شده دیشب چنان با لگد زد به بازوم کبود شده  بعد جالب اونجاس از اونور نمازو حجابش عالی این درسته 

آرامش 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اینه چجوری برم چون حتی دوستامم میرن بیرون میگن اصن با مامانامون بریم این به خودش زحمت نمیده بیا ...

آنلاین مشاوره بگیر اول

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
آنلاین مشاوره بگیر اول

گوشیمم شکسته یعنی بحثو درس کرد بابام شکوند الانم زود بیدار شدم خواب بود با گوشی خودش اومدم 

عزیزم از بعضی اتفاقای زندگیم بگم واقعا میمونی چجوری زندم 

آرامش 🌱