2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

753 بازدید | 64 پست

سلام دوستان من کنسر سینه دارم ۲۷ سالمه تازه تو اینستا بودم و داشتم کامنت و پست اونایی که شرایطشون مثل منه رو میخوندم 

یعنی برای جراحی کامل سینه منو میبرن؟ دکتر به من گفته بود فقط تخلیه میکنیم پروتز میذاریم ولی من هیچ ذهنیتی ندارم و میترسم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا شفا بده و خیلی زود خوب بشید. اللهم صل علی محمد و ال محمد

خیلی ممنونم خواهش میکنم دعا کنید روزای سختی رو دارم میگذرونم

آره عزیزدلم بمیرم برات💔سینت چون داخلش پروتز میزارن هیچ تغییری نمیکنه ظاهرش

دور از جونت عزیزدلم 

زنده باشی

عزیزم خیلی جوونی مطئنم خوب میشی. روزای سخت هم میگذره و تو هرروز قوی تر میشی.

من خیلی دوس داشتم یه روزی مادر شم هنوز مجردم و با این شرایط دیگه نمیخوام بچه بدنیا بیارم و با اون سینه نمیشه دیگه شیر داد

دور از جونت عزیزدلم  زنده باشی

دختر عموم بعد از سه سال خوب شد 32سالشه امیدوارم ب حق حضرت ام البنین ک کاملا خوب و تندرست شی عزیزدلم خیلی ناراحت شدم لعنت ب این مریضی😭💓

دختر عموم بعد از سه سال خوب شد 32سالشه امیدوارم ب حق حضرت ام البنین ک کاملا خوب و تندرست شی عزیزدلم ...

جدی ینی سه سال طول میکشه؟اخه دکتر به من گف نهایتا ۶ ماهه خوب میشی تا مهر امسال کاملا خوبی ینی داره بم انگیزه میده الکی میگه

جدی ینی سه سال طول میکشه؟اخه دکتر به من گف نهایتا ۶ ماهه خوب میشی تا مهر امسال کاملا خوبی ینی داره ب ...

دیر اقدام کزد ب خودش نمیرسید چون تو. شیردهی اینطوری شد دارو گیاهی میخورد فک میکرد ی کیست ساده هس