جدی ینی سه سال طول میکشه؟اخه دکتر به من گف نهایتا ۶ ماهه خوب میشی تا مهر امسال کاملا خوبی ینی داره ب ...
فرق میکنن گلم همه که مثل هم نیستن دکتر شما رو معاینه کرده اینطور تشخیص داده الکی فکر بد نکن و قوی باش
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من خیلی دوس داشتم یه روزی مادر شم هنوز مجردم و با این شرایط دیگه نمیخوام بچه بدنیا بیارم و با اون سی ...
عزیزم خدا در درجه اول بهت سلامتی بده و اینکه با یه سینه هم میشه شیر دهی داشت. پروتز هم اگر بافت سینه تون رو برنمیداشتن میتونستید شیر هم بدید .در کل پروتز مانعی برای شیردهی نیست
به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
دیر اقدام کزد ب خودش نمیرسید چون تو. شیردهی اینطوری شد دارو گیاهی میخورد فک میکرد ی کیست ساده هس
وای، میگن شیردهی ریسک سرطان و خیلی کم میکنه که😟برا این بیچاره برعکس شده
منم شیر میدم تا حالا دو دفعه تو سینه ام یه توده سفت میشه و درد میکنه بعد چند بار که میدم بچه خوب میشه،من گفتم شیره، نکنه چیز بدی باشه؟ 🤐
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤