2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 64 پست
دیر اقدام کزد ب خودش نمیرسید چون تو. شیردهی اینطوری شد دارو گیاهی میخورد فک میکرد ی کیست ساده هس

اهان کاش خدا کمکم کنه واقعا نمیتونم تحمل کنم سه جلسه شیمی درمانی رفتم مرگو با چشام دیدم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی ینی سه سال طول میکشه؟اخه دکتر به من گف نهایتا ۶ ماهه خوب میشی تا مهر امسال کاملا خوبی ینی داره ب ...

فرق میکنن گلم همه که مثل هم نیستن دکتر شما رو معاینه کرده اینطور تشخیص داده الکی فکر بد نکن و قوی باش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من خیلی دوس داشتم یه روزی مادر شم هنوز مجردم و با این شرایط دیگه نمیخوام بچه بدنیا بیارم و با اون سی ...

عزیزم خدا در درجه اول بهت سلامتی بده و اینکه با یه سینه هم میشه شیر دهی داشت. پروتز هم اگر بافت سینه تون رو برنمیداشتن میتونستید شیر هم بدید .در کل پروتز مانعی برای شیردهی نیست

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
من خیلی دوس داشتم یه روزی مادر شم هنوز مجردم و با این شرایط دیگه نمیخوام بچه بدنیا بیارم و با اون سی ...

عزیزم من زایمان کردم جز چند روز نتونستم شیر بدم خشک شد ولی هنوزم سینەمو می مکە براش حکم پستونکو دارە

ینی چی بچە نمیخوام؟؟مگە دست خودتە؟؟رحمتو کە درنیاوردن ناشکری نکن خیلی راحت میتونی مادر بشی

عزیزم تودەت چقدیە؟  هرچقد باشە اونو درمیارن جاش پروتز میشە خدای ناکردە کە سینە رو نمی برن

۴ سانت بود فک کنم ولی الان حس میکنم کوچیکتر شده سه جلسه شیمی درمانی رفتم

اخه تو اینستا دیدم یه دختر نوشته بود خودتو با یه سینه دوس داشته باش ترسیدم

مریضیش چی بود یعنی چی ب خودش نمی‌رسید دارو گیاهی چی میخورد؟متوجه نشدم

عزیزم توده داست تو سینش از ی طرفم شیر میداد و نمیفهمید دردش چیه چون شیر میداد رفت مامو گرافی گفتن مشکوکه باید سونو بدی نرفت 

مامانش گفته بود دکترا الکی میگن کیست ساده داری بیچاره دارو گیاهی خورد کیستش رفع شه ک بعد حالش خراب شد فهمیدن توده هس

دیر اقدام کزد ب خودش نمیرسید چون تو. شیردهی اینطوری شد دارو گیاهی میخورد فک میکرد ی کیست ساده هس

وای، میگن شیردهی ریسک سرطان و خیلی کم میکنه که😟برا این بیچاره برعکس شده

منم شیر میدم تا حالا دو دفعه تو سینه ام یه توده سفت میشه و درد میکنه بعد چند بار که میدم بچه خوب میشه،من گفتم شیره، نکنه چیز بدی باشه؟ 🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نه عزیزم نترس منم مادرم اینطوریه  فقط تخلیه میشه پروتز میزارن

جدی ینی مشکلی واسه ظاهر سینم پیش نمیاد خیلی میترسم و نگرانم

عزیزم توده داست تو سینش از ی طرفم شیر میداد و نمیفهمید دردش چیه چون شیر میداد رفت مامو گرافی گفتن مش ...

چ حالت هایی داشت  روی سینه؟علاعمش چی بود؟من فیبروم آدنوم دارم و میرم سونو این هفته دارم سکته میکنم

عزیزم خدا در درجه اول بهت سلامتی بده و اینکه با یه سینه هم میشه شیر دهی داشت. پروتز هم اگر بافت سینه ...

خیلی ممنونم عزیزدلم