2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 64 پست
وای، میگن شیردهی ریسک سرطان و خیلی کم میکنه که😟برا این بیچاره برعکس شده منم شیر میدم تا حالا دو دف ...

اون ورم داشت و هربار بچه شیر میخورد میگف مرگو با چشام میبینم 😭بلا ازت دور باشه خدانکنه چیز بدی باشه انشاالله مشکلی نباشه 

عزیزم من زایمان کردم جز چند روز نتونستم شیر بدم خشک شد ولی هنوزم سینەمو می مکە براش حکم پستونکو دارە ...

نمیخوام فردا بچم این دردو بکشه میترسم اونم به سرطان مبتلا بشه خدایا هیچکی این دردو نکشه

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون ورم داشت و هربار بچه شیر میخورد میگف مرگو با چشام میبینم 😭بلا ازت دور باشه خدانکنه چیز بدی باشه ...

الهی😢🥺مرسی گلم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه ها من فیبروم آدنوم دارم تروخدا کمک کنید منم استرس دارم

فیبروادنوم رو خیلیا دارن استرس نداشته باشین اصلا

جدی ینی مشکلی واسه ظاهر سینم پیش نمیاد خیلی میترسم و نگرانم

علاعمتون چی بود 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
نمیخوام فردا بچم این دردو بکشه میترسم اونم به سرطان مبتلا بشه خدایا هیچکی این دردو نکشه

اه تا دلت بخواد این مدلا رو داشتیم هیچ واگیری نداشتە بخدا یکیو میشناسم حتی ناراحتی اعصاب شدید دارە بە علاوەی هزاران مشکل دیگە بچەشم سالمە سالمە

پریودت بهم نخوردە؟

بدخیم برات زدە بودن؟ نوعش چی بود؟ خیلی چیزا مینویسن 4سانت چیە اخە 

بله گلم بدخیم بود تو سینه چپم دوتا توده بدخیم زده و اینکه غدد لنفاوی زیربغلمم درگیر کرده و تهاجمیه