2777
2789
عنوان

وقتی مارنی آنجا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 43 پست
قشنگه؟ من یور نیم رو خیلی دوست داشتم

آره نام تو یا یور نیم هم خیلیییییی خوب بود اونو دوست دارم دوباره ببینمش میتسوها و تاکی  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره نام تو یا یور نیم هم خیلیییییی خوب بود اونو دوست دارم دوباره ببینمش میتسوها و تاکی    

اره خیلی 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری واسه یه انمیه گریه میکنین  من اگه دو قطره اشک بیاد زیر چشمام مثل چاههه میشه لعنتیییی اهه ...

منم از ترس مامانم یواش گریه کردم اونجور که دلم خالی بشه هق هق نزدم  

خوب بود یجور غریبی بود نامزد اسکار بوده الان که سرچ کردم دیدم

ی خلاصه میگی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
اگه مثه مامان من باشه که باور نمیکنه برو بیرون بیشتر فکریش نکن!

باور نمیکنه سری پیش من گریه میکردماااا سر مدفن کرم های شب تاب یه جوری زیر چشمی نگاه میکرد داشتم داستانشو واسه بابام میگفتمو اشک میریختم

مامانم تو نگاهش این بود که: عمرا بتونی منو گول بزنی باباتو گول زدی اما باور نمیکنم واسه کارتون اینجوری اشک بریزی