2777
2789
عنوان

وقتی مارنی آنجا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 43 پست
من بچه بودم دیدم ولی چند وقت پیش بازم دیدمش هر دو بار یه غم عجیبی تو دلم نشست عجیب و غریب بود 

آره انگار یجور حس مشترک بین آدماست بعضی چیزا واقعا مشترکه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خلاصه میگی

ماجرای دختر ۱۳ ساله است که یتیمه و دچار افسردگی و آسم دوستی نداره گوشه گیر و منزویه

دکتر میفرستتش روستا تا روحیه اش بهتر بشه اونجا با مارنی آشنا میشه و سیر داستانی ماجرا جوری پیش میره که مرزهای خیال و واقعیت جابجا میشه نه اونقدر خیالیه که بگی حاصل خیالات دختره و نه اونقدر واقعی که بگی واقعیت بود و در آخر هم شگفتانه داستان که من خیلی دوستش داشتم

اینو ندیدم ولی حتما میرم میبینم من با انیمه صدای خاموش کلی گریه کردم و اون مدفن کرمهای شب تاب

من صدای خاموش رو دیدم ولی وسطاش دراپش کردم زبان اصلی دیدم با زیرنویس چون خیلی تعریفش رو شنیده بودم اما راستش باهاش ارتباط نگرفتم مخصوصا که پسره چرا اونقدر اذیتش کرد که بخواد پشیمون بشه حس خوبی نگرفتم اینطوری گفتی پشیمون شدم برم دوباره ببینمش

ماجرای دختر ۱۳ ساله است که یتیمه و دچار افسردگی و آسم دوستی نداره گوشه گیر و منزویه دکتر میفرستتش ر ...

مرسی عزیزم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
من صدای خاموش رو دیدم ولی وسطاش دراپش کردم زبان اصلی دیدم با زیرنویس چون خیلی تعریفش رو شنیده بودم ا ...

🥲😂😂الهی

خب هرکسی با یا انیمه ارتباط میگیره 

پسره توی انیمه صدای خاموش خیلییی شبیه خودم بود از اونجایی که منزوی شد و روی صورت ادما ضربدر میدید ... تمام اونجاها خودمو میدیدم دلم برای خودم میسوخت برای همین خیلی باهاش ارتباط گرفتم

🥲😂😂الهی خب هرکسی با یا انیمه ارتباط میگیره  پسره توی انیمه صدای خاموش خیلییی شبیه خودم بود ...

منم این مدت کلا بخاطر کنکور خیلییییی تنها بودم همه دوستامو کنار گذاشتم چون تو فاز درس نبودن شاید بخاطر همین اینقدر اشک ریختم همزادپنداری کردم با آنای داستان  اگه دیدیش نظرتو بهم بگو

در ضمن خیلی نایس هستی  

منم این مدت کلا بخاطر کنکور خیلییییی تنها بودم همه دوستامو کنار گذاشتم چون تو فاز درس نبودن شاید بخا ...

اره دقیقا منم توی زمان کنکورم اینطوری شده بودم ولی همه چیز تموم شد دیگه اون طوری نیستم

اوه مرسیییی عزیزدلم😃💗

اره دقیقا منم توی زمان کنکورم اینطوری شده بودم ولی همه چیز تموم شد دیگه اون طوری نیستم اوه مرسیییی ...

پس درست میشه  

فدات