2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 66 پست
خیلی ممنون چشم راستش تو مدرسمون هیشکی تاحالا پزشکی قبول نشده میخوام اولیش باشم 

انشالله عزیز دلم💖💖💖

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

کی گفته پشت کنکور بمونی بهتره؟؟؟؟ از منی ک تجربه دارم و بقیه بپرس وضعیتتو الان میبینی تا سال بعد ...

پس اینایی که سه چهار سال پشت میمونن وقبول میشن چطوریه؟

من وضعیتم خیلی فرق میکنه کن خاله جوونمو از دست دادم افسردگی گرفتم چون اونم میخواست کنکور بده 😔ولی چند ماهه شدیدا علاقم به درس برگشته 

به نام خداوند رنگین کمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون که وقت باارزشت رو به من دادی متاسف شدم ولی شما اصلا غصه نخور تجربه کسب کردی اگ حسرتش رو د ...

من رشته ای که قبول شده بودم عشق بچگیم بود ینی دبیری البته پزشکیم از خدامه ولی الان دارم میبینم استعدادم تو دبیری بیشتره و بدرک که نشد برم با اون حجم مصاحبه و پارتی بازی و سهمیه حتی قبولم میشدم از مصاحبه مینداختنم. خیلی راحت میرم تو مدارس غیر انتفاعی و بصورت کلاس خصوصی تدریس میکنم و هم درآمدم از چندرغاز حقوق دبیر دولتی بیشتره هم ب آرزوم رسیدم همچنان که تدریس میکنم کتابو مسلط میشم و در نهایت خودم آمادگی اینو پیدا میکنم برم سر جلسه کنکور. اینجوری هم با متد سوالات نهایی و کنکور آشنا میشم هم خودم قبل کنکور ی شغلی دست و پا کردم و درآمد دارم حتی برم آزاد و کلی شهریه بدم حسرتشو نمیخورم چون درامدشو دارم از جیب بقیه نمیخورم که انتظار داشته باشم کسی پشتم باشه از اول ابتدایی تا همین الانش هرچی خوندم ب زور و بازوی خودم بوده نه پدر مادر تحصیل کرده داشتم بهم یاد بده نه کلاس خصوصی رفتم. 

من رشته ای که قبول شده بودم عشق بچگیم بود ینی دبیری البته پزشکیم از خدامه ولی الان دارم میبینم استعد ...

چی خوندین که غیر انتفاعی تدریس میکنین میشه منم یکم راهنمایی کنین 

به نام خداوند رنگین کمان
پس اینایی که سه چهار سال پشت میمونن وقبول میشن چطوریه؟ من وضعیتم خیلی فرق میکنه کن خاله جوونمو از د ...

باید از نزدیک دید فداتشم من

ببین هر ادمی روحیاتش نمیکشه

خدا رحمت کنه خالتو عزیزم💙

ببین جو دبیرستان و پشت کنکور خیلی دارکه همش افسردگیه

باید بری دانشگاه توی جو جامعه تا بفهمی زندگی اصلی چه شکلیه

وقتی پشت کنکوری فک میکنه رشتت سرنوشت سازه

ولی وقتی میری دانشگاه میبینی همچینم تاثیر گذار نیست

تازه میفهمی چجور باید کار خوب پیدا کنی چیکار بکنی اصلا زندگی اونشکلی ک فک میکردی نیست

با چقدر داروساز روبرو میشی ک میگن بدبخت شدیم کار پیدا نمیکنیم

میفهمی زندگی هیچچچچ شباهتی به اون چرندیاتی ک تحویل میدن قبل دانشگاه به ادم نیستش

ببین اگر پزشکی میخوای باید از تیر به فکرش باشی

کلاسای خفن بنویسی ازمون بنویسی

سر افسرده شدن حتماااااا هر هفته پیش روانشناس بری که تازه سال بعد بتونی ازاد بیاری

توجه کن خیلیا دروغم تحویل ادم میدن!!!

میگن کلاس نرفتیم

چمیدونم دولتی میریم

خدااااشاهده چقدرررررررر من شنیدم خانواده ها دروغ میگن به فک و فامیل

طرف داره پردیس درس میخونه خداددددد تومن پول میده

بعد به دروغ به بقیه میگن دولتیه نمیگن پول میدیم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چی خوندین که غیر انتفاعی تدریس میکنین میشه منم یکم راهنمایی کنین 

هیچی لیسانس حقوق دارم هیچ ربطیم ب رشتم ندارن هیچ علاقه ایم بهش ندارم با اینکه تو دانشگاه معدل الف دانشگاه شدم بعضی آموزشگاهای خصوصی فقط با مصاحبه خیلی راحتتر از آموزش و پرورش و با آزمون استعداد سنجی که طراحی خودشون هس استعدادتو میسنجن جذبت میکنن. من تدریسم برا دروس ابتدایی و متوسطه دوره اوله چون برا دهم به بعد چون وارد انتخاب رشته میشن مسلما باید دبیر دارای مدرک علمی باشه نه ی معلم که فقط توانایی تدریس داره 

باید از نزدیک دید فداتشم من ببین هر ادمی روحیاتش نمیکشه خدا رحمت کنه خالتو عزیزم💙 ببین جو دبیرست ...

ممنون عزیزم ایشالله خداتو‌زندگی کمکت کنه که منو راهنمایی کردی کلی انرژی مثبت میفرستم برات با خودم میگم امسال ی رشته برم حداقل از افسردگی دربیارم و برم استانمون بخونم ما شهرستانیم بعد از ی طرف میگم وقتم میره از صبح تا ظهر دانشگاه بودن اره از تیر شروع میکنم که حداقل پزشکی نشد فیزیو بینایی سنجی ورادیو لوژی بیارم خیلی علاقه دارم نظر شما درمورد اینکه برم ی رشته بخونم چیه ؟ میشه انتخاب رشتم کمکم کنین 

به نام خداوند رنگین کمان
هیچی لیسانس حقوق دارم هیچ ربطیم ب رشتم ندارن هیچ علاقه ایم بهش ندارم با اینکه تو دانشگاه معدل الف دا ...

انشالله موفق باشین خیلیی ممنون از وقتی که برام گذاشتین 🌸🌸

به نام خداوند رنگین کمان
هیچی لیسانس حقوق دارم هیچ ربطیم ب رشتم ندارن هیچ علاقه ایم بهش ندارم با اینکه تو دانشگاه معدل الف دا ...

راستی میتونم انتخاب رشتم از شما کمک بخوام ؟

به نام خداوند رنگین کمان
باید از نزدیک دید فداتشم من ببین هر ادمی روحیاتش نمیکشه خدا رحمت کنه خالتو عزیزم💙 ببین جو دبیرست ...

ینی داروساز بیکار هم هست 😳

به نام خداوند رنگین کمان
ممنون عزیزم ایشالله خداتو‌زندگی کمکت کنه که منو راهنمایی کردی کلی انرژی مثبت میفرستم برات با خودم می ...

ببین الانم دیر نیست فداتشم من💙💙💙💙

الانکه میگی ذوق هم داری سریععععع برو کنکور ۶ سال اخیرو دانلود کن

شروع کن به تست زدن

طوری ک همه تستاشو حفظ بشی

الان وقت نیست بشینی کتاب بخونی ولیییییییی وقت میشه قشنگگگگگ تستای کنکورو بزنی حفظ بشی

یه کار کن چشم بسته سوالای سال قبل رو بزنی 

خصوصاااا سوالای پرتکرار

راحتتتتت میتونی توی اینترنت پیدا کنی

اینطوری احتمال اینکه بتونی ازاد یه رشته خوب بیاری بسیارررررر زیاده

مثل بینایی سنجی و فیزیوتراپی و غیره

آزاد که عالیه چراکه مدرکت هم ازاده

ببین برا رفع شدن افسردگی و اینکه چشمات قشنگ باز بشه حتمااااااا امسال برو دانشگاه

ازاد بری راحت میتونی کنارش کنکورم بدی

خواستی سال بعد باز کنکور میدی غصه نداره

مدرکتم ازاده میتونی فکر خارج رفتن هم باشی حتی

انشالله موفق باشین خیلیی ممنون از وقتی که برام گذاشتین 🌸🌸

قربانت ولی بذار یچیزیم بهت بگم. تا یکم پیش نوشته بودی حسرت پزشکی الان داری راجب دبیری سوال میکنی. از این شاخه به اون شاخه نپر یه هدف انتخاب کن و براش بجنگ اینم اشتباهی بود که من کردم با دیپلم تجربی دبیری که بیشتر مربوط ب انسانیه قبول شدم بعدشم رفتم حقوق که بازم انسانیه بدتر اینکه چیزی که دارم تدریس میکنم ریاضیه😂حالا تو این بل وشو ی مدرک ناخنکاریم گرفتم دستم ولی گذاشتم در کوزه آبشو بخورم از اونور از هلال احمر مدرک کمکهای اولیه گرفتم که گفتن با این مدارک میتونی جذب هلال احمر بشی و بعنوان کمک پرستار فعالیت کنی که اونم ادامه ندادم ولی خب آدم باید بره دنبال چیزی که استعداد و علاقه داره بعد اینهمه کلنجار رفتن من بالاخره راهمو پیدا کردم ولی حیف اون عمری که بعد از کنکورم به باد رفت

ینی داروساز بیکار هم هست 😳

پس چیییی 

فک کردی داروسازی خیلی خوبه

مجوز داروخونه زدن نمیدن قانونا حسابی تغیر کرده

بعد فک کردی با استامیوفن فروختن پول در میاره ادم؟؟؟

با این تحریما دیگ اکثر داروها نمیادش ایران

اون داروهای پولساز نیستش که سود کنن

دارم تو دانشگاه میبینم دیگ

انقدر دلم میسوزه این مشاورای کنکور و .... یه مشت چرت و پرت تحویل بچه ها میدن

فک میکنن الان چخبره توی این رشته ها

نمیدونن هیچی نیست

ببین الانم دیر نیست فداتشم من💙💙💙💙 الانکه میگی ذوق هم داری سریععععع برو کنکور ۶ سال اخیرو دانلود ...

خدانکنه من فدای شما اینقد مهربونین امروز از صبح دارم زمین شناسی میخونم چون ضریبش یک هست وبا ریاضیه منم ریاضی که بلد نیستم زمین پنجاه بزنم خیلی بهتره زیستم و شیمی هم امروز شروع میکنم مرور کنکور های سال های اخیرم ایشالله وقت کنم ببینم 

به نام خداوند رنگین کمان
راستی میتونم انتخاب رشتم از شما کمک بخوام ؟

والا من نمی‌دونم از زمان کنکور ما تا الان چه چیزایی عوض شده ولی شما درخواست دوستی بده بتونم برات پیام بفرستم بعد اومدن نتایجت آره میتونم کمکت کنم خودم انقد این راهارو رفتم از ی مشاور کنکور بیشتر تجربه کسب کردم 😔😂