2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 66 پست
نمیدونی تهش چیه که آرزوش میکنی فقط ی اسم ازش می‌دونی من تا تهش رفتم ارزش حسرت و نامیدی از کل زندگ ...

پس دندون پزشکی و داروسازی چی؟

به نام خداوند رنگین کمان
ببین یه چی بگم عاقلانه و منطقی؟؟ گیر پزشکی نباش اونم توی ایران با ایننننن حجم از سهمیه و.... من فق ...

من همه حرفاتون رو قبول دارم ممنون وقت گذاشتین ولی چون دختر خاله مادرم بدون سهمیه و سال اول قبول شد مثل پتک اینو میزنن تو سرم همه 😭بابام منو خانم دکتر صدا میزنه رشته های دیگه هم نمیزارن که برم فقط پزشکی و...

به نام خداوند رنگین کمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دندون پزشکی و داروسازی چی؟

توی وضعیت امروز

تو فقط تلاش کن ی رشته دارای بازار کار قبول سی

درآمدت بستگی ب جنمت داره

با صرف پزشک یا دندانپزشک با داروساز شدن نمیتونی به موفقیت برسی

بشنو و قبول کن من ۱۲ سال پیش جای تو بودم

من همه حرفاتون رو قبول دارم ممنون وقت گذاشتین ولی چون دختر خاله مادرم بدون سهمیه و سال اول قبول شد م ...

شما اصلااااا با اطرافیان کاری نداشته باش 

بهمم نگو جز پزشکی نمیذارن تو خودت نرفتی برای ثبت نام ک بگن اره یا ن

هیچوقت جدی نبودی

اگرم خیلی کوبیدن ناراحت نباش بگو فلانی ازمون و..... رفته شما چیکار کردید

بببین مامائی ازاد نمیاری؟؟ اونم دکتره دیگ🦦

والا من رشتم تجربی بود خانوادمم عین شما

ولی عاشق روانشناسی بودم و رفتم 

ملت سر همینم بهم میگن خانوم دکتر😐😂

چیزی ک زیاده راه رسیدن به خانوم دکتره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من همه حرفاتون رو قبول دارم ممنون وقت گذاشتین ولی چون دختر خاله مادرم بدون سهمیه و سال اول قبول شد م ...

حالا باز خوبه اون پزشکی قبول شده میزنن تو سرت والا پسر داییم بعد سه سال پشت کنکور تجربی اخر سر رفت کنکور ریاضی داد کامپیوتر شهرستان قبول شد همش اونو میزنن تو سرم😑😐والا یکی نیس بگه من خودم کنکور ریاضی میدم همین تهران قبول بودممم اخه چیشو میزنین تو سرمم😑🥲تازه خوبه من پنج هزار شدم تجربی رو خیر سرم موندم که پزشکی بیارممم،ولی خیلی سخته امیدی ندارم

من معدلم ۱۸ ۱۹ بود ولی بخاطر مشکلی که پیش اومد سال دوازدهم معدلم این شد 😔

امیدوارم مشکلت حل شده باشه. عزیزم عیبی نداره. بشین قشنگ فکر کنن ببین برای چی ساخته شدی. از روی هیجان جواب نده.

پزشکی خیلی باکلاسه، خیلی جذابه، ولی ممکنه من اصلا ادم اینکار نباشم، یا نتونم چیزی که میخوام رو بیارم و زمانم تلف بشه. 

پس اینکه بدونی چه وضعیت درسی داری، به چی علاقه مندی میتونه مهم باشه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

شما اصلااااا با اطرافیان کاری نداشته باش  بهمم نگو جز پزشکی نمیذارن تو خودت نرفتی برای ثبت نام ...

خب میگم منم به مامایی پرستاری هوشبری مخصوصا رادیولوژی علاقه دارم ولی ریاضی فیزیک صفرم چیکار کنم 😖معدلمم خرابه امسالم شرط معدله هیچی نمیارم 

به نام خداوند رنگین کمان

چقد شرایطت عین منه ولی اشتباه منو نکن دختر منم گفتم با معدل ۱۵ قبول نمیشم چون تا آخرین لحظه فقط فکر خوندن امتحانات نهاییم بودم و حتی یه ماه هم وقت نداشتم برا کنکور بخونم خرداد امتحانم تموم شد تیر کنکور داشتم سردرگم شده بودم استرس داشتم تو دو سه هفته چی بخونم از کجا شروع کنم گفتم امسال کنکور نمیدم ی سال میمونم پشت کنکور البته من نظام قدیم بودم تو همون شرایط قبل امتحانا بعد تموم شدن پیش دانشگاهیم نامزدهم شدم ینی شرایطم شد غوز بالای غوز اوایل نامزدی بودم و همش مارو مهمونی دعوت میکردن روزیکه امتحان زیست نهایی داشتم رفتیم روستا و ساعت ۴ صبح برگشتیم از نامزدم از خداش بود قبول نشم و تو جمع و فامیل مسخرم کنه تا قدرت مردونه خودشو نشون بده حالم ازش بهم میخورد ولی با اون شرایط گفتم بدرک که نخوندم حداقل میرم با سوالا آشنا میشم. در کمال ناباوری دانشگاه تهران و رشته دولتی و مورد علاقمو قبول شدم وقتی نتیجه رو دید زورش چربید گفت تهران نمیری اصلا زنو چه به دانشگاه رفتن و....هرچند خانوادمم پشتم نبودن و از اون حمایت کردن گفتن دختر یکی یدونمونو نمیفرستیم شهر غریب هی در گوشم خوندن اون ندارع حق نداری بری منم با نام امیدی موندم پشت کنکور مغرور شده بودم گفتم منیکه هیچی نخوندم همچین نتیجه ای آوردم پس سال بعد راحت میتونم تک رقمی بیارم. البته شایدم میتونستم ولی خب بخاطر رفتارای نامزدم که ازش سیر شده بودم درگیر دادگاه و طلاق شدم و بازم هیچی نخوندم و.....الان ۶ سال از اون ماجرا میگذره و همچنان روزی صد مرتبه خودمو لعنت میفرستم کاش پامو میکردم تو ی کفش و حرف دلمو عملی میکردم ن حرفای بقیه رو. توام با وجود اینکه میگی قبول نمیشی شاید فقط ی نوع تلقین باشه. با تمام تلاشت کنکور بده نتیجشو ببین کما اینکه کنکور شما الان دو مرحله ای شده و شانس قبولی بیشتره. ب ازدواج و دوس پسر و مشکلات خانوادگی و رفیق بازی و خرید و تفریح و کوفت و زهرمار فک نکن فقط و فقط درس...ی سال خودتو عذاب بده نتیجشو میبینی. هرچند بعد قبول شدن راه سختتری پیش روته ولی کسیکه با این شوق و علاقه حسرت پزشکی رو می‌کشه مطمئنا از جون و دل مایه می‌ذاره برا موندن یا علی

امیدوارم مشکلت حل شده باشه. عزیزم عیبی نداره. بشین قشنگ فکر کنن ببین برای چی ساخته شدی. از روی هیجان ...

باخودم نشستم فکر کردم اگه نرم پزشکی حسرتش رو میخورم از طرفی میگم باید به پزشکی فکر کنم که به رشته هایی مثل مامایی فیزیو و رادیو لوژی برسم 

به نام خداوند رنگین کمان
خب میگم منم به مامایی پرستاری هوشبری مخصوصا رادیولوژی علاقه دارم ولی ریاضی فیزیک صفرم چیکار کنم 😖مع ...

چرا بابااااا

با معدل میاری چون رشتت تجربیه 

شرط معدل خواستی حتمااااااا ثبت نام کن خصوصااااا ازاد

هر دانشگاه خودش جدا ثبت نام میکنه

اگر شهرستانی ک عالیه چون قیمتا اونجا بهتره

آزاد کرج که مهندسی کامپیوتر حسابداری روانشناسی و میکروبیولوژی با معدل قبول میکرد

ببین شهر خودت چی قبول میکنه

حتماااااااا پیگیر شو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چقد شرایطت عین منه ولی اشتباه منو نکن دختر منم گفتم با معدل ۱۵ قبول نمیشم چون تا آخرین لحظه فقط فکر ...

خیلی ممنون که وقت باارزشت رو به من دادی متاسف شدم ولی شما اصلا غصه نخور تجربه کسب کردی اگ حسرتش رو داری بخون منم میخوام بخونم باز 

به نام خداوند رنگین کمان
باخودم نشستم فکر کردم اگه نرم پزشکی حسرتش رو میخورم از طرفی میگم باید به پزشکی فکر کنم که به رشته ها ...

پس از همین امروز به برنامه دقیق برای درس خوندنت بچین و هدف این باشه قبول بشی، نه اینکه حتما بری فلان رشته و اگر نشد بمونی!

از چیزاییم که میتونن کمکت کنن استفاده کن، مثل کتابهای کمکی ، تستی و ... 

یه جای خالیم بذار برای قبول نشدن، اگر قبول نشدم میتونم چه کارایی انجام بدم؟؟؟!

برای ابنکه روزام از دست نره ، میتونم رشتمو تغییر بدم، میتونم مهارت های هنری یاد بگیرم و وارد جامعه بشم. اجازه نمبدم توانایی و استعدادم هدر بره و ارزش فردی خودمو حفظ میکنم💖

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

چرا بابااااا با معدل میاری چون رشتت تجربیه  شرط معدل خواستی حتمااااااا ثبت نام کن خصوصااااا ا ...

پارسال ممدکاری اجتماعی قبول شدم همکلاسیام رفتن دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی و روانشناسی میخونن منم بعد یکسال پشت کنکور موندن هلک هلک برم پیش اونا😭😭😭وای پشت بمونم بهتره که 

به نام خداوند رنگین کمان
پس از همین امروز به برنامه دقیق برای درس خوندنت بچین و هدف این باشه قبول بشی، نه اینکه حتما بری فلان ...

خیلی ممنون چشم راستش تو مدرسمون هیشکی تاحالا پزشکی قبول نشده میخوام اولیش باشم 

به نام خداوند رنگین کمان
پارسال ممدکاری اجتماعی قبول شدم همکلاسیام رفتن دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی و روانشناسی میخونن منم بعد ...

کی گفته پشت کنکور بمونی بهتره؟؟؟؟

از منی ک تجربه دارم و بقیه بپرس

وضعیتتو الان میبینی

تا سال بعد معجزه نمیشه!!!

والا چند تا از همکلاسی های من همین حرفای تورو زدن

من و دوستام رفتیم ارشد الان

اونا هنوز لیسانس هم که نگرفتن هیچ هنوز دارن کنکور میدن

حاضر هم نشدن اشتباهشونو بپذیرن

فک کردی مثل تو همکلاسی نداشتیم

یکی از دوستای خودم سال بعدش اومد همکلاس من شد توی دانشگاه

اما یسریا قبول نکردن گفتن یه سال صبر نکردیم بیایم اونجا

هنوز که هنوزه بدون رشته و دانشگاهن😐😐😐😐😐😐