2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی 😭

1486 بازدید | 66 پست

سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید سلام من یک ساله پشت کنکورم و تیر امسال هم فک نکنم حتی دانشگاه روزانه مجاز بشم چون فقط زیست و شیمی دهم یازدهم خوندم ترمیم معدل منو بیچاره کرد و اوناهم گند زدم معدلمم نزدیک ۱۴بخاطر مشکلات خانوادگی نتونستم سال دوازدهم معدل دیپلمم بالا ببرم ۱۹سالمه میخوام ۱۵تیر که از کنکور برگردم فرداش شروع کنم کنکوری خوندن تا تیر۱۴۰۳هدفمم رتبه سه رقمیه آزمون قلمچی شرکت نکردم چون پدر و مادرم هزینه نکردن برام لطفا هر تجربه و نصیحتی دارید به من بگید 🥲ریاضی فیزیکمم ضعیفم منطقه ۳بودم سال دوازدهم سه ماه معلم ریاضی نداشتیم سه تا کتاب تست دارم 

به نام خداوند رنگین کمان

فقط یه رشته ای برو که کار داشته باشه،مثلا شده اتاق عمل یه شهرستان قبول شدی برو،چهار سال دیگه فوری میری سرکار

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه رشته ای برو که کار داشته باشه،مثلا شده اتاق عمل یه شهرستان قبول شدی برو،چهار سال دیگه فوری می ...

قبول نمیشم چون ریاضی فیزیک هیچی نه تست زدم ۱۰هم گرفتمشون نهایی

به نام خداوند رنگین کمان

عزیز من ، از من به تو نصیحت

برای یک رشته خاص زور نزن

من پزشکم و سال کنکور واقعا خوندم و مایه گذاشتم

اما الان فکر میکنم اصلا نیاز نبود اینقدر روی پزشکی تاکید داشته باشم

خیلی رشته های خوب و راحت از نظر شغلی هست

عزیز دلم...

هر ادمی تو دنیا استعداد و توانایی ویژه خودش رو داره. با توجه به معدلت به نظر من بهتره تو رشته های دیگری کنکور شرکت کنی. شما هدفت خوشبختی و آینده بهتره. همه ی خوبی ها که فقط تو پزشکی نیست، هر رشته ای قشنگیای خودشو داره. تو باید ببینی استعدادت کجاست و چه توانایی هایی داری. 

در کنار درس خوندم مهارت یاد بگیر که خیلی بدردت میخوره. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

من مخالف سفت و سخت پشت کنکور موندنم دلیلشم مشکلاتی که برای اطرافیانم پیش اومده سرش  ولی اگه دیگه تصمیمت رو گرفتی انجام بده امیدوارم موفق بشی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین یه چی بگم عاقلانه و منطقی؟؟

گیر پزشکی نباش اونم توی ایران با ایننننن حجم از سهمیه و....

من فقط دو نفرو دیدم اوردن پزشکی رو 

اونم پشت کنکور بودن و سالهای قبلش کلاااااااااااااا کلاس میرفتن

یعنی فک کن مدرسه نمیومدن میرفتن سر کلاس کنکور میشستن

پشتش ۵ سال یعنی درس بوده

بنابراین من نمیگم قید ارزوهاتو بزن

من میگم با این وضعیت یه رشته خوب انتخاب کن و بروووو

ازاد بری خیلییییی بهتره چون مدرکت ازاده نیازی نیست پول بدی

میدونی میخوام چی بگم؟؟؟ اگر خیلیییی عشق پزشکی داری

یه رشته ایران بخون زبانتم بخون

یکم مستقل شی با دانشگاه رفتن

میتونی بعدش از طریق مدرک زبان و همین مدرک دانشگاهت بورسیه بگیری کشورای دیگ

بگی من میخوام پزشکی بخونم این ۳ سالم علاف نبودم داشتم درس میخوندم توی دانشگاه معدلمم خوبه اینم مدرک زبانم

حداقلش اینه همین ترکیه میتونی پزشکی بخونی البته کشورای دیگ با بورسیه هم میشه هزینه اش کمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیز دلم... هر ادمی تو دنیا استعداد و توانایی ویژه خودش رو داره. با توجه به معدلت به نظر من بهتره ت ...

من معدلم ۱۸ ۱۹ بود ولی بخاطر مشکلی که پیش اومد سال دوازدهم معدلم این شد 😔

به نام خداوند رنگین کمان
من مخالف سفت و سخت پشت کنکور موندنم دلیلشم مشکلاتی که برای اطرافیانم پیش اومده سرش  ولی اگه دیگ ...

چیکار کنم پس عقده میشه برام 😔

به نام خداوند رنگین کمان