2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 66 پست
قربانت ولی بذار یچیزیم بهت بگم. تا یکم پیش نوشته بودی حسرت پزشکی الان داری راجب دبیری سوال میکنی. از ...

بله حسرت پزشکی دارم ولی امسال میخوام اتنخاب رشته بکنم برم هر رشته ای که اوردم در کنارش واسه پزشکی بخونم چون افسردگی گرفتم و برم ی شهر بزرگ تر کلاس کنکور و ایناهم هست 

به نام خداوند رنگین کمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیییی  فک کردی داروسازی خیلی خوبه مجوز داروخونه زدن نمیدن قانونا حسابی تغیر کرده بعد فک ک ...

من خیلی چیزارو نمیدونم 🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان
پس چیییی  فک کردی داروسازی خیلی خوبه مجوز داروخونه زدن نمیدن قانونا حسابی تغیر کرده بعد فک ک ...

آخه آدم زورش میاد اینهمه درس بخونه چشاشو کور کنه داروسازی قبول شه چند سال عمرشو تو آزمایشگاها با مواد سمی و خطرناک و کلی میکروب و کوفت و زهرمار سر کنه آخرشم بفرستنش تو داروخونه آدامس خوشبو کننده دهان بفروشه. البته خب دکتر داروخانه ها با فروشنده ها فرق دارن و خودشون دارو تولید میکنن ولی چه فایده بیشتر همینا فقط در حد تولید کرم شب و این چیزا دارو تولید میکنن. کجاس اون دکتری که روی داروی درمان سرطان و واکسن ایدز کار کنه؟ متاسفانه تعداد انگشت شمار....بقیشونم ب لطف حمایتهایی که نشد بودجه هایی که ندادن الان در خدمت خارجیا...این وضعیت گریه داره

آخه آدم زورش میاد اینهمه درس بخونه چشاشو کور کنه داروسازی قبول شه چند سال عمرشو تو آزمایشگاها با موا ...

😳منو بگو چه فکرایی میکنم رویایی 🤦🏻‍♀️در رویاهام چیزایی دیگه فک میکردم 

به نام خداوند رنگین کمان
خدانکنه من فدای شما اینقد مهربونین امروز از صبح دارم زمین شناسی میخونم چون ضریبش یک هست وبا ریاضیه م ...

بنظرم چون وقت کمه زوم کن روی سوالای کنکور

ریاضی سخته برو سمت زیست چون با ریتم سوالا حفظ میکنی

اینطوری احتمال اینکه رشته خوب ازاد بیاری خیلییی زیاده

خصوصاااا شهرستانا زیاد ازاد نمیرن 

حتمااااااا قول بده میای این تاپیک و به ما میگی چیشد 

تیر ماه بعد کنکورت بیا❤️❤

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

😳منو بگو چه فکرایی میکنم رویایی 🤦🏻‍♀️در رویاهام چیزایی دیگه فک میکردم 

منم رویا زیاد بافتم خصوصا روزیکه من بعد ی سال پشت کنکور موندن رفتم یکی از مدارس شهرمون که گفتن اونجا مشاوره تخصصی برا انتخاب رشته دارن دیدم همکلاسی سابقم که سال آخر مدرسشو از ما جدا کرد رف تو این مدرسه آورده تو مدرسه بین معاونا شیرینی پخش می‌کنه بخاطر قبولیش از پزشکی. چنان داغی ب دلم نشست که اون روزو فراموش نمیکنم یا مثلا چند روز پیش رفتم دندونپزشکی دکتره تو قلمچی با ما آزمون میداد پوکر شدم دیدمش ینی ۶ سال گذشت و اون دکتر شد ولی من هنوز....بخدا آدم نکاه می‌کنه درد میکشه ولی حداقل اینو از منی بپرس که در ب در دنبال کار بودم و حتی ی منشی معمولی میخاستی بشی سابقه کار میخاستن کلی کار سرت میریختن آخرش خودم پشیمون میشدم میگفتم خوابیدن بهتره برام بنظرم سراغ کاری برو که ازش سر در میاری و استعدادشو داری نه چیزی که فقط حسرتشو داری. هرچند اینایی که مثال زدم ینی خواستم بگم قبولی از پزشکی غیر ممکن نیس فقط یکم سخته همین. اکه روش درست است زنی و درس خوندن و مطالعه و مدیریت رو بلد باشی چرا نتونی؟ تو چیت از بقیه کمتره؟ 

آخه آدم زورش میاد اینهمه درس بخونه چشاشو کور کنه داروسازی قبول شه چند سال عمرشو تو آزمایشگاها با موا ...

دقیقا همینه

متاسفانه واقعیت ها پنهانه تا وقتی بری سراغ کار

مثلا اکثریت فک میکنن الان یه دانشگاه دولتی تاپ بخونی صد در صد کار داری

اما هر جا بری سراغ کار فقططططططط ازت رزومه خوب و سابقه کار درست حسابی میخوان

براشون اصلا مهم نیست کجا درس خوندی

متاسفانه خیلیا واقعیت و چیزی ک یه دانشجو لازم داره رو نمیگن

یه دانشجو لازم داره بتونه راحت هر تایمی که میخواد واحد برداره با همون استادی ک مدنظرشه

یه استاد یه درسو ارائه نده فقط چون ممکنه باهاش لج کنه و همش بیوفته

هر درس تخصصی استاد خودشو داشته باشه

روز اولی ک رفتم دانشگاه یه پسری رو دیدم که انصرافی از دانشگاه دولتی بود میخواست ازاد بخونه

یه مدرک کاردانی هم داشتش

من و دوستام دهنمون باز مونده بود که این چقدر عقلش کمه!! دولتی رو ول کرده اومده اینجا

خلاصه پسره شروع کرد صحبت کردن گفت دانشگاه نیست که مهد کودکه !!! یه استاد اومده ۴ تا درس تخصصی منو تدریس میکنه 

نمیتونم درسمو تموم کنم ،

پسره پولدار هم بود گرین کارت امریکا داشت میخورد هم درسخون باشه میگفت میخوام برم اصلا واحد نمیدن درسم تموم شه مهلت کارتم داره تموم میشه نمیتونم برم!!

من گفتم ما ترم اولیم ۲۰ تا واحد خودمون برداشتیم انتخاب کردیم یا همون استادی که میخوایم

گفتش لابد هر روز دانشگاهید ۸ صبح؟؟ 😳😳😳😳

گفتم نهههههه باباااا ما ۲ روز و نصف دانشگاهیم اونم اصلاااااا ۸ صبح برنداشتیم

با تعجب میگفت بابا شما پادشاهی میکنید😐😐😐😐

مدرک کاردانی رو دراورد

حدس بزننننن کجا درس میخوند!!!!!

باورمممم نمیشد

صنعتی شریف تهران😐😐😐 تا چند وقت من و دوستام شوک بودیم

من هی میگفتم مگه بهترین دانشگاه مهندسی نیستش؟؟

دقیقا همینه متاسفانه واقعیت ها پنهانه تا وقتی بری سراغ کار مثلا اکثریت فک میکنن الان یه دانشگاه دو ...

حالا که درد طرفو دیدی ولی جاش نبودی ببینی اون چی کشیده. بذار منم از دردام بگم. الان ببین بالا هم نوشتم من دانشگاه دولتی شهید رجایی تهران قبول شدم نذاشتن برم حالا اگه میرفتم چی میشد اول راه از مصاحبه ردم میکردن. اینکه توی دانشگاه با پوشش اجباری و چادر باید باشی ب کنار که بازم قابل ایراده. بعد تموم شدن درستم باید منتظر میموندی ببینی آموزش و پرورش کی نیرو میگیره که استخدامت کنه که نزدیک سی چهل سالگیت بهت میدون میدادن. این از این حالا بریم سراغ رشته حقوق که تو دانشگاه خوندم...بجای ۴ سال تو ۳ سال با بهترین نمره ها و بدون افتادن حتی ی واحد درسو تموم کردم مدرکمم گرفتم با حرفای بقیه که نون تو وکالته! کدوم وکالت؟ چرا اطلاعات درست نمیدین؟ ینی طرف تا درسش تموم شد می‌ره برا کار اموزی؟ اصلا گیرم یکیو پیدا کنه بره پیشش کار کنه چه فایده خودت که قبول نشدی حق مهر و امضا نداری فقط پا دوی ی وکیل دیگه میشی. عین چی باید بخونی با ۸ تا حقوق مدنی و ۵،۶ تا آیین دادرسی و ۴ تا حقوق تجارت و ۷،۸ تا حقوق جزا و قانون اساسی و بالای هزارتا ماده و تبصره آخرشم یا قبول نمیشی یا اگه شدی اختبار در انتظارته. مصاحبه و هزارتا سوال که فقط دنبال بهونه میگردن بندازنت. حتی تو آگهی های دیوار هم دنبال ی کار معمولی میگردی شرایط گذاشتن بیمه نداره حقوق هم حداکثر ۴ تومن سابقه کار هم میخاد تازه😐اینجا هیچ آینده ای متاسفانه در انتظارمون نیس اون بنده خدا راست گرفته 

منم رویا زیاد بافتم خصوصا روزیکه من بعد ی سال پشت کنکور موندن رفتم یکی از مدارس شهرمون که گفتن اونجا ...

خودم از بچگی ارزوم بوده پزشکی اصلا حقوقش برام مهم نیست هم اینکه مامان بابام خوشحال بشن و به مردم کمکم کنم برام کافیه ایشالله امسال بخونم بهش برسم 

به نام خداوند رنگین کمان
دقیقا همینه متاسفانه واقعیت ها پنهانه تا وقتی بری سراغ کار مثلا اکثریت فک میکنن الان یه دانشگاه دو ...

دختر خالم به عشق صنعتی شریف میخواد بره رشته ریاضی 😐

به نام خداوند رنگین کمان
عاااالیه عالی

یکی از اشناها میخواد انصراف بده میگه الکل نمیدونم ۷۰درصد ۹۰درصد ریه هامو نابود کرده تو اتاق عمل میگه دوسش نداره 

به نام خداوند رنگین کمان
حالا که درد طرفو دیدی ولی جاش نبودی ببینی اون چی کشیده. بذار منم از دردام بگم. الان ببین بالا هم نوش ...

اره واقعا راست میگید من جاش نبودم ... قطعا سخته

دوست خودمم خیلیییی باهوش و زرنگ بود ۶ سال تیزهوشان تهران درس خوند

صنعتی شریف فیزیک رفت با بهترین رتبه

انقدر مغز افراد رو شست و شو میدن ک این وضعیت مالی خیلییییییییییی خوبی داشت خواهرش انگلیس بود میتونست بره اونجا درس بخونه

میگفت نه فقط صنعتی شریف

بیچاره اخر انصراف داد رفت پیش خواهرش...😐😐💔

تنها ارزوم اینه شما بیاید از تجربه های خوبتون بگید

به موفقیت های بزرگ برسید و بگید این راه راهیه ک من رفتم و درست بوده