2777
2789

طبقه ی بالامون دو تا واحد هستن

من با یکیش کار داشتم رفتم تقه زدم درشون...(دوتا پسر کوچیک دارن،اسباب بازیش خونه ما جا مونده بود رفتم بدمش) فک کنم نمیشنیدن

یهو واحد رو ب روشون در واحد خودشونو باز کرد

فک کرده بود در اونا رو زدم

نگا کردم کااااش نگا نمیکردم😭😭😭

پسر بزرگشون با ش و رت اومد بیرون😑😑😑😑😑

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

اون باید خجالت بکشه نه تو  

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کسری از ثانیه اتفاق افتاد

گفت وای و سریع درو بست رف داخل

من مردم فقط عرق سرد نشست رو صورتم حالم بد شدع بود

دلم میخا بمیرمممم دیگ نبینمش😭😭😭

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

حالا نمیومد بغلت که اوف چه لوسی

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
شلوارک یا شورت؟😂😂😂😂

شورت👊🏻😑😑😑😑😑

لختتتتت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11332163/سکه-برای-خلعتی-و-طلا-بیاین-راهنمایی-

کنید

اسی با اجازه

بچه ها لطفا گزارش بزنین گزارش زدین لایک کنین برای حاجتتون حمدمیخونم

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم