elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 عنوان هیچ وقت بلد نبودم حال کنم😐😐😂 278 بازدید | 17 پست چجوری برای خودم حال خوب بسازم چند وقتیه با شوهرم سنگین شدیم ،از اولشم جایی نمیرفتیم مگر باغ بابام شوهرم افسردگی حاملگی منو گرفته انگار تو خونه اصلا نمی گه نمیخنده من خستم بخدا دلم تفریحای حداقلی میخواد یکمی محبت و خوشی 😔😔 1402/03/25 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حقيقت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2880 عزیزم موضوع: حال خوب رو از استاد پناهیان گوش کن خیییییلی قشنگه راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5153 آهنگای شاد و قری بذار تو خونهریز خودت قر بده اونم وادار کن قر بدهلباسای نی نیو بیار وسط خونه باهمدیگه ذوقشو کنیدکلیپ خنده دار برای آینده بچتون بسازین مثلا باش حرف بزنید خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ppytignnfukkk عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1145 مسافرت دوتایی برینفیلم بریزین تو فلش بشینین نگاه کنینشام خوشمزه درست کن تدارکات بچین دسر آماده کن شبا برین پیاده روی ی فلاکس کوچیک چایی ام دم کن برین تو پارک بخورین😂😂😂تموم کارها رو خودم میکنم بلاخره یکنواختی پیش میاد ولی سعی کن نزاری
elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 بارداری ؟ بله شش ماهمه شهرم دوسه هفته میشه حتی نزدیکمم نمیشه حرفمون شد از اون موقع کلا رفته رو سایلنت دیشب خونه پدرش با عموش اینا انقد بلند بلند میگفت میخندید 😐
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14516 بله شش ماهمه شهرم دوسه هفته میشه حتی نزدیکمم نمیشه حرفمون شد از اون موقع کلا رفته رو سایلنت&n ... خوب باهات قهره دیگه باید از دلش در بیاری یکم خودت رو لوس کن و شیرین شو اونم یادش میره آشتی میکنه
elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 مسافرت دوتایی برین فیلم بریزین تو فلش بشینین نگاه کنین شام خوشمزه درست کن تدارکات بچین دسر آماده ک ... ماشین نداریم 😭😭😭شوهرم اصلا انگار بامن بهش هیچی خوش نمیگذره بداخلاقی و بهانه گیری الکی 😔
elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 خوب باهات قهره دیگه باید از دلش در بیاری یکم خودت رو لوس کن و شیرین شو اونم یادش میره ... خب قهره چرا ناهار شام میخوره و منو میبره خونه مادرش😕
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14516 خب قهره چرا ناهار شام میخوره و منو میبره خونه مادرش😕 طلاق که نگرفتین با زنش قهر کرده یکم باهاش شوخی کن ، ناز کن ، سخت نگیر
elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 آهنگای شاد و قری بذار تو خونه ریز خودت قر بده اونم وادار کن قر بده لباسای نی نیو بیار وسط خونه باه ... هنوز لباس نگرفتیم بدنم خسته وسنگینه 😓
ppytignnfukkk عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1145 ماشین نداریم 😭😭😭شوهرم اصلا انگار بامن بهش هیچی خوش نمیگذره بداخلاقی و بهانه گیری الکی 😔 چن وقته ازدواج کردین؟
elman_mom مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 834 طلاق که نگرفتین با زنش قهر کرده یکم باهاش شوخی کن ، ناز کن ، سخت نگیر نمی دونم شاید من اصلا اهل قهر نیستمم