2777
2789
عنوان

بی فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
من اهنگای خودمو با هندزفری گوش میدم لذت میبرم . اومدم طبیعت صدای گکنجیشک گوش بدم . دقیقا با همین توج ...

عزیزم نمیشه که اونجا متعلق به همه است من خودم برم جایی ببینم آهنگ گذاشتن خوشن بیشترلذت میبرم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
موزیکو تو خونش گوش بده تو ماشینش تو مغازش ولی ادم میای طبیعت دو دیقه از شهر و داستاناش دور شی یکی بغ ...

باشه حالا آروم باشید😅

ارزش نداره آدم اینقدر حساس باشه و برای هر چیز کوچیکی اعصاب خودشو خرد کنه صدا اذیت میکنه برو یه جای دیگه به همین راحتی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهنگای خودمو با هندزفری گوش میدم لذت میبرم . اومدم طبیعت صدای گکنجیشک گوش بدم . دقیقا با همین توج ...

بیخیال اسی اینجا معتقدن اگ چیزی ازارت میده قطعا و حتما مشکل از توعه و تو باید خودتو وفق بدی حالا اون کار هرچقدم بد و رومخ باشه. طرف الودگی صوتی رسما ایجاد کرده گوشمون سوت میکشید ولی عین خیالش نبود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دقیقا رفتیم بهشون گفتیم میشه یکم کمش کنبد ؟ ۲ کیلومتر از ما فاصله دارن ولی صدای اهنگشون مباد . هرچی ...

بچه بودیم عصرا درمیومدیم بیرون با بچه های محل بازی کنیم یه پیرزنی بود ته کوچه زندگی میکرد درمیومدبیرون میگفت اگه توپتون اومد سمت درما میگیرم پارش میکنم ،یا عروسی میشد تومحل نمیرفت مدام دم دربود بعد میگفت سروصدا نمیزاره استراحت کنم ،حالا عروسی کجابود اون سرمحل اصلا خونشم جوری بود یه حیاط بزرگ که خونش اون ته تها بود ینی اگه میرفت تو درم میبست صداییم نمیرفت ولی کلا ازین مدل ادنابود که چشم دزدن شادی مردمونداشت هیچکدوم بچه هاشم حاظرنبودن بخاطر این اخلاقش یه روز نگهش دارن

کلا سازمخالف بود منویاداون انداختی😶‍🌫️

بچه بودیم عصرا درمیومدیم بیرون با بچه های محل بازی کنیم یه پیرزنی بود ته کوچه زندگی میکرد درمیومدبیر ...

این که همه رو میخواید همرنگ خودتون کنید اصلا چیز جالبی نیست . بدشم لذت بردن هرکی فرق داره و برای خودشه . 

بیخیال اسی اینجا معتقدن اگ چیزی ازارت میده قطعا و حتما مشکل از توعه و تو باید خودتو وفق بدی حالا اون ...

واقعا رو مخن . هرچی رفتیم جاهای مرتفع تر و سخت تر که ادم کمتر باشه بازم صدای اهنگ میومد . رسما باید بریم زیر زمین تا ارامش داشته باشبم .

باشه حالا آروم باشید😅 ارزش نداره آدم اینقدر حساس باشه و برای هر چیز کوچیکی اعصاب خودشو خرد کنه صدا ...

خب گلم تو جنگلای شمال ی روز تعطیل کل کشور سرازیر میشن فواصل کمه با اون یکی خانواده. و اینکه من میگم صداشو خیلی بلند میکنن درحدی ک پنجا مترم دور شی_اگه ب یه بی فرهنگ دیگ بر نخوری_ بازم صداش بلنده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این که همه رو میخواید همرنگ خودتون کنید اصلا چیز جالبی نیست . بدشم لذت بردن هرکی فرق داره و بر ...

نمیخوام همرنگ شی حداقل میگم انقد غرغرنکن😂 ادمای این شکلی که هی سازمخالفن همه رو ازخودشون میرونن معمولاتنهان وحرص زخوردن برا نهایت یه ساعت موضوع بی اهمیت حالا اهنگ باشه چی باشه فقط خودتوپیرمیکنه میگم ریلکس باش بالاخره که قطع میکنن صدارو نکردن جاتوعوض کن  دوست من