2777
2789
عنوان

بی فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
اون که دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه . یه لکه پیدا میشه که آشغال نباشه ؟

نه متاسفانه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
چه خبره دیگه  تو ماشین  تو خیابون  تو خونه  تو سالن های ورزشی و آرایشی  ...

خوب طرف اینجوری خوشه

بنظرتون ایراد از شما نیست ک میگی چون من ناراحت میشم یه ایل ادم نباید اهنگ گوش بده

بنظرم خودخواه شماهستید ن اونا

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ها آپارتمانی مردم نمیتونن آهنگ گوش کنن میرن طبیعت میزارن توهم گوش کن حالش روببر

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خودخواهن دیگه .اینقدر هم اینجور آدما معمولا بی ادب و دریدن ک نمیشه بهشون تذکر داد

دقیقا رفتیم بهشون گفتیم میشه یکم کمش کنبد ؟ ۲ کیلومتر از ما فاصله دارن ولی صدای اهنگشون مباد . هرچی دور میشیم باز میاد . رفتیم گفتیم یکم کمش کنبد . کم کردن . دور که شدیم باز زیادش کردن . 

هر کسی یه جوری از طبیعت لذت میبره. یکی اهنگ گوش میده، یکی قلیون میکشه، یکی فقط یه بالش زیر انداز میاره، یکی با یه فلاکس چای میاد لذتشو میبره

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

واااایییی اونایی ک اینکارو میکنن ی بیشعوووور ب تمام معنان😡 دفه پیش واقعا کوفتم شد انگار اومدی سمفونی طرف ارک باخودش اورده بود یسره می‌نواخت فقط موقع ناهار کوفت کردنش دودیقه لال شد. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

احتمالا شما چیزی راجب صدای طبیعت و آرامش نمیدونید . مثل اینه که بگی سرکلاس درس دوس دارم اهنگ گوش بدم ...

خوب تعریف شما هز طبیعت اینه

من طبیعت رو دوست دارم چون با خانوادم میرم تفریح 

اهنگ میزاریم میرقصیم 

بازی میکنیم 

حالا چون شما صدای اهنگ رو دوست ندارید 

ادم مثل من میشه بی فرهنگ؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

استارتر اینجا  مدافع افراد  بی فرهنگ هستن خودتو اذیت نکن 

هر چی  بی فرهنگ تر عزیزتر 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خوب طرف اینجوری خوشه بنظرتون ایراد از شما نیست ک میگی چون من ناراحت میشم یه ایل ادم نباید اهنگ گوش ...

مبدونی حداقل اندازه ی چندصد متر ازشون فاصله داریم ولی بازم صداش مباد . هرچقدر دور شبمم باز میاد . به نظرتون ادم اهنگو نمیتونه جوری گوش بده که خودش فقط بشنوه ؟ 

من. هرجا ببینم صدای آهنگ میاد خیلی کیف میکنم ، ببینم عروسیه پنجره رو باز میکنم ک صدا بیاد تو

من اومدم طبیعت که از صدای اهنگای همسایه و خیابون و درو کوچه و هرچی اهنگه دور باشم . 

دیگه سختش نکن مردم یه موزیکم گوش نکنن

موزیکو تو خونش گوش بده تو ماشینش تو مغازش ولی ادم میای طبیعت دو دیقه از شهر و داستاناش دور شی یکی بغل گوشت با بیس و صدای وحشتناک اهنگ بذاره. خب لعنتی لااقل صداشو کم کن خودت گوش کنی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خونه ها آپارتمانی مردم نمیتونن آهنگ گوش کنن میرن طبیعت میزارن توهم گوش کن حالش روببر

من اهنگای خودمو با هندزفری گوش میدم لذت میبرم . اومدم طبیعت صدای گکنجیشک گوش بدم . دقیقا با همین توجیح که تو خونه نمیشه اهنگ گوش داد مبشه گفت ادم تو خونه نمیتونه آشغال بریزه بره تو طبیعت بریزه . 

خوب تعریف شما هز طبیعت اینه من طبیعت رو دوست دارم چون با خانوادم میرم تفریح  اهنگ میزاریم میر ...

اگر صداشو زیاد کنید که همه ی کوهاب اطرافم بشنون بله بی فرهنگی