2777
2789
عنوان

کیپ شدن گوشها بعد عمل بینی

100 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوماه دماغمو عمل کردم الان نزدیک دو هفته س گوشام کیپ شده ، تنفسم که داغونه اینم اضافه شده بهش به دستیار دکترم گفتم اصلا گوش نمیکنه منتظر دهن باز کنی بگه عزیزم تا یه سال همینه عادیه ، دیگه بخدا انقد استرس دارم فقط دلم میخواد بخوابم بیدار نشم ، عادی این مشکلات من بعد دوماه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد یکی دوماه دیگه تنفسم اوکی بود

چرا مال من درست نمیشه دوماه شد ، چند وقته عمل کردی؟ دارو یا چیزی هم دکتر داد بهت واسه بهتر شدن تنفست؟ ببخشید عزیزم اون یکی دوماه میشه بگی چجوری بود نفس کشیدنت ؟ مثلاً موقع خواب بهتر بودی یا ایستاده ؟

چرا مال من درست نمیشه دوماه شد ، چند وقته عمل کردی؟ دارو یا چیزی هم دکتر داد بهت واسه بهتر شدن تنفست ...

ببین درست یادمنیست خیلی

الان برج ۳ میشه ۳ سال ک عمل کردم

ن چیزی نداد فقط ی اسپری شستشو داد همین

کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra

ببین درست یادمنیست خیلی الان برج ۳ میشه ۳ سال ک عمل کردم ن چیزی نداد فقط ی اسپری شستشو داد همین

من دراز که میکشم وضعیت تنفسم بهتر میشه و زمانی که راه برم اما یه جا بشینم یا غذا خوردنی خیلی داغونه

ن هیییییبچ مشکلی ندارم

خداروشکر ، توروخدا برام دعا کن منم درست بشه همچی، متاسفانه من یه خصلتی دارم که خیلی خودخوری میکنم اگه درست نشه تا آخر عمر درگیر فکرو استرس میشم