چرا توی جنگل و طبیعت با صدای بلند مردم آهنگ گوش میدن ؟ دارم از سردرد میمیرم . اومدیم جنگل هوای خوب بخوریم ولی یه تیکه پیدا نمیکنیم صدای آهنگای مردم نیاد
خودخواهن دیگه .اینقدر هم اینجور آدما معمولا بی ادب و دریدن ک نمیشه بهشون تذکر داد
دقیقا رفتیم بهشون گفتیم میشه یکم کمش کنبد ؟ ۲ کیلومتر از ما فاصله دارن ولی صدای اهنگشون مباد . هرچی دور میشیم باز میاد . رفتیم گفتیم یکم کمش کنبد . کم کردن . دور که شدیم باز زیادش کردن .
هر کسی یه جوری از طبیعت لذت میبره. یکی اهنگ گوش میده، یکی قلیون میکشه، یکی فقط یه بالش زیر انداز میاره، یکی با یه فلاکس چای میاد لذتشو میبره
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واااایییی اونایی ک اینکارو میکنن ی بیشعوووور ب تمام معنان😡 دفه پیش واقعا کوفتم شد انگار اومدی سمفونی طرف ارک باخودش اورده بود یسره مینواخت فقط موقع ناهار کوفت کردنش دودیقه لال شد.
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خوب طرف اینجوری خوشه بنظرتون ایراد از شما نیست ک میگی چون من ناراحت میشم یه ایل ادم نباید اهنگ گوش ...
مبدونی حداقل اندازه ی چندصد متر ازشون فاصله داریم ولی بازم صداش مباد . هرچقدر دور شبمم باز میاد . به نظرتون ادم اهنگو نمیتونه جوری گوش بده که خودش فقط بشنوه ؟
موزیکو تو خونش گوش بده تو ماشینش تو مغازش ولی ادم میای طبیعت دو دیقه از شهر و داستاناش دور شی یکی بغل گوشت با بیس و صدای وحشتناک اهنگ بذاره. خب لعنتی لااقل صداشو کم کن خودت گوش کنی
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من اهنگای خودمو با هندزفری گوش میدم لذت میبرم . اومدم طبیعت صدای گکنجیشک گوش بدم . دقیقا با همین توجیح که تو خونه نمیشه اهنگ گوش داد مبشه گفت ادم تو خونه نمیتونه آشغال بریزه بره تو طبیعت بریزه .