2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم۸۰ نفر برای پرسشنامه دومم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

با جاری جماعت رابطه صمیمانه  برقرار نکیییددد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

منم یکی دوسال قبل این فکر رو کردم و گفتم چیکار کنم با هم خوب باشیم 😅حتی مثل شما تاپیک زدم.

هیچی عزیزم خودت باش و سعی کن دخالت در پوشش نداشته باش و اینکه دید مثبتی اگر داشته باشی و با هر کلمه ش منظور بد نگیری همیشه با همدیگه خوبین

دوری و دوستی    اصلااااا اصلااا پیشش غیبت خانواده همسرتو نکن  حتی داشتی خفه میشدی هم چیزی نگو چون یقین کن هرچه قدم رازنگه دار باشه  به شوهرش میگه  و اتفاقات خوبی نمیفته   دیگه اینکه باهش هروقت دیدیش مهربون باش  ولی سعی کن خیلی نبینیش    بهش حسادت نکن    خیرخواهش باش    اگه تازه وارد شده  دعوتش کردی خونت براش یه کادوی کوچیک هم بگیر