2777
2789
تازه رفتیم خواستگاری یه لباس پوشیده بود باسنش معلوم بود🤨

از الان دید بد نداشته باش اون میتونه هرجوری باشه .

ما بیرون که میریم من بیحجاب ترم اون همیشه چادریه اما تو خونه (در حضور همسرم اینا و دامادا)اون لباساش کوتاه تره و به قول شما باسن مشخصه من نه ....ولی خوب من اصلا برام فرقی نداره .

بنظر شما دیگه هیچ باسنی برای نگاه کردن وجود نداره که بخواد آدم روی اون فرد حساس باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرس ...

برات پرش کردم ولی دهنم سرویس شد🥴

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

از الان دید بد نداشته باش اون میتونه هرجوری باشه . ما بیرون که میریم من بیحجاب ترم اون همیشه چادریه ...

نمیدونم عزیزم ما کلا دوتا عروسیم من خودم پوششم فرق می‌کنه برام عجیب ولی خب شاید برام عادی بشه

وقتی رابطه تون خوب باشه و با احترام (هیچ گونه غیبتی از عروس و مادر شوهر یا خواهر شوهر به همدیگه نگین ..هیچ وقت)میبینی که چقدر خوبه و برای مناسبت ها و دور همی ها چقدر خوش میگذره بهتون.

امیدوارم اونم مثل خودت خوب باشه و به فکر برقراری یه رابطه مثبت باشه وگرنه که نادیده گرفتن بهترین کاره

سلام وقتتون بخیر.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرس ...

برات پرش کردم یاد مدرسه و رشته خودم افتادم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔