2777
2789

به هیچ عنوان در مورد مسائل اعتقادی نظری نده به قول معروف عیسی به دین خود موسی هم به دین خود اظهار نظر نکن سرت تو کار خودت باشه مشکلی پیش نمیاد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان شما رابطه تون چطوره

خوب .خداروشکر من رابطه بدی با کسی ندارم  ولی خوب سعی میکنم اگر تو جمع یه حرفی زد هیچ وقت گارد مخالفشو نگیرم.من ۶ سال بزرگترم ازش اگر چیزی باشه میگم خوب اون کوچیکتره .البته ما خیلی خونه های همدیگه نمیریم ولی هفته ای ۲ بار خونه پدر همسرم همدیگه رو میبینیم .

البته خانواده همسرم خیلی خوبن همیشه مادرش سعی میکنه ما رو جمع کنه و بینمون فرق نذاره که باعث حسادتمون بشه

تازه رفتیم خواستگاری یه لباس پوشیده بود باسنش معلوم بود🤨

ول کن بابا برات مهم نباشه شوهرت حتما مث خواهرشه براش تازه تو خیابون که پره اونجا نبینه بیرون میبینه اصلا برات مهم نباشه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
ممنون معلومه خیلی مهربونی

قریونت بشم عزیزم  ان شاالله ک همینی ک شما میگی باشه 

فقط از کسایی که تجربه یک زندگی آروم و شاد رو دارن و خیلی مومنن  خلاصه زندگیشونو گفتن این بود   وقتی به کسی لطف میکنین فکر نکنین به اون لطف میکنین به این برسید ک دارین به خودتون لطف میکنین در دودنیا