2777
2789

سلام تاپیک قبلتون رو خوندم اگه توان نداشت یا مریض بود یا حداقل زبون خوش داشت هیچ وقت همچین حرفایی نمیزدم ولی طبق گفته خودتون پرو هستن و فشار عصبی بهتون وارد کردن دیگه واقعا نمیشه ادامه داد  و سکوت کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم کم کم از احترامتون کم کنید ،چایی دم کردید یا میوه شستید بگید تو یخچال هستن مادر جون خواستید  هرموقعه دوس داشتید بردارید یا چای دم کنید  اگه میخواید من الان میل ندارم ،یا گفته نذر کردم ک دعوا نکنیم ،بگو من ک ن سر زبون دعوا دارم ن حال و حوصله اش رو مگه کسی بخواد اذیت کنه ،یا بگو  وای مادر جون مگه با توپ پر اومده باشی ک همچین فکری رو کنی  ک دعوا میشه و... هرچی گفت با یه لبخند جوابشو بده 

درباره آه کشیدنشم مستقیم ب روش بیار بگو مادرجون زشته بخدا اینجور اه میکشی برا زندگیمون خدایی نکرده یه چیزیمون میشه ،غصه دخترت رو هم نخور خدا بهش میده از کجا معلوم زندگیش بهتر نشه  ولی درست نیست ک شما اینجور بگید و....

سلام تاپیک قبلتون رو خوندم اگه توان نداشت یا مریض بود یا حداقل زبون خوش داشت هیچ وقت همچین حرفایی نم ...

مرسی جوابمو دادی خیلی دعات کردم ایشالا پدرو مادرتم همیشه سالم و سلامت باشن 

عزیزم فقط اعصابت نذار بهم بریزه  اعصاب میزنه ب همه جای آدم هزار تا بیماری و درد و مرض ب وجود میاد  اون وقت یه نفر نمیگه اره این ازبس حرص خورده و ناراحت شده اینجور شده ، همه میگن معلوم نیست چشه فلان درد و بیماری رو داره  ،اون موقعه اس ک حتی شوهر ادم ک الان تحسینش میکنه و تشکر میگه مرسی صبوری میکنی درکم میکنی و....  اون وقت میگه  نمیدونم چرا  همش مریضی یا  ک بهش بگی من بخاطر تو حرف نزدم و از خود گذشتی کردم میگه  کاری نکردی و الکی داری گنده اش میکنی خانوادم خوبن برو خداروشکر کن ک خانوادم کاری ب کارت ندارن خانواده بد ندیدی هنوز و.... اینا رو خواهرانه گفتم عزیزم باتوجه ب یه تاپیک ک اگه مربوط ب خودت باشه قبلا کلیه هات  مشکل داشتن میگم چون  اعصاب رو کلیه ها اثر میذاره  ،دو گزینه داری یا تو هم رفتاراشو مقابله ب مثل کنی بزنی مثل خودش یا بیخیالش بشی و برات مهم نباشه

یا جلوش دربیا حرفی زد تیکه ایی پروند و جوابشو تو هم بده  و کلا در رفتار هم از خدمتی ک بهش میکنی و سرویسی ک میدی کم کن  

یا

بی خیال شو بگو ب جهنم این چند وقت تحملش  میکنم

اگه اعصاب داری راه اول بهتره حساب کار دستش میاد و خودشو جمع و جور میکنه و عبرت میگیره دوباره نیاد اطرق کنه و همین وضع باشه