2777
2789

این جنگ برای من همیشه تبدیل میشه به «من غمگینی که بازم با دلقک بازیاش دل همه رو شاد می کنه» 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جنگ برای من همیشه تبدیل میشه به «من غمگینی که بازم با دلقک بازیاش دل همه رو شاد می کنه» 

چه قشنگ توصیف کردی😶

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
چه قشنگ توصیف کردی😶

ما اینیم 🤡💔

عمو پورنگ با اشک می گفت :

«دیدم تو کامنتا بهم میگن دلقک چطوری ، دلقک .... آره خوبم ،، خیلی خوبم ، چون حتی اگه دلقکم باشم دل شماها رو شاد کردم 🙂💔»‌

(مشترک مورد نظر شما با رای گیری دانش آموزان ، دوسال پشت سر هم مقام دلقک برتر مدرسه رو برده🤡💔)

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
ما اینیم 🤡💔 عمو پورنگ با اشک می گفت : «دیدم تو کامنتا بهم میگن دلقک چطوری ، دلقک .... آ ...

عموپورنگ خیلی خوبه واقعا من با این سنمم هر وقت برنامه اش شروع میشه میبینم

کسایی هم که بهش گفتن دلقک و بی احترامی کردن از شعور پایینی داشتن رنج میبردن

عموپورنگ خیلی خوبه واقعا من با این سنمم هر وقت برنامه اش شروع میشه میبینم کسایی هم که بهش گفتن دلقک ...

وای خاله ی من ۳۴ سالشه 

عمو پورنگ که شروع میشه ، سریع میره جلوی تلویزیون میشینه صدا رو هم زیاد می کنه 😂😂 

وای خاله ی من ۳۴ سالشه  عمو پورنگ که شروع میشه ، سریع میره جلوی تلویزیون میشینه صدا رو هم زیاد ...

خاله ات منه😁