2777
2789

این جنگ برای من همیشه تبدیل میشه به «من غمگینی که بازم با دلقک بازیاش دل همه رو شاد می کنه» 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جنگ برای من همیشه تبدیل میشه به «من غمگینی که بازم با دلقک بازیاش دل همه رو شاد می کنه» 

چه قشنگ توصیف کردی😶

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
چه قشنگ توصیف کردی😶

ما اینیم 🤡💔

عمو پورنگ با اشک می گفت :

«دیدم تو کامنتا بهم میگن دلقک چطوری ، دلقک .... آره خوبم ،، خیلی خوبم ، چون حتی اگه دلقکم باشم دل شماها رو شاد کردم 🙂💔»‌

(مشترک مورد نظر شما با رای گیری دانش آموزان ، دوسال پشت سر هم مقام دلقک برتر مدرسه رو برده🤡💔)

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
ما اینیم 🤡💔 عمو پورنگ با اشک می گفت : «دیدم تو کامنتا بهم میگن دلقک چطوری ، دلقک .... آ ...

عموپورنگ خیلی خوبه واقعا من با این سنمم هر وقت برنامه اش شروع میشه میبینم

کسایی هم که بهش گفتن دلقک و بی احترامی کردن از شعور پایینی داشتن رنج میبردن

عموپورنگ خیلی خوبه واقعا من با این سنمم هر وقت برنامه اش شروع میشه میبینم کسایی هم که بهش گفتن دلقک ...

وای خاله ی من ۳۴ سالشه 

عمو پورنگ که شروع میشه ، سریع میره جلوی تلویزیون میشینه صدا رو هم زیاد می کنه 😂😂 

وای خاله ی من ۳۴ سالشه  عمو پورنگ که شروع میشه ، سریع میره جلوی تلویزیون میشینه صدا رو هم زیاد ...

خاله ات منه😁