2821
2789
عنوان

خلقت

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 38 پست
ولی خود خارجی ها هم خدا رو قبول دارن

من خودم شخصا همین ک میدونم ی نیرو انرژی هرچی ک منو خلق کرده و تو زندگیمم میتونم باز ازش انرژی مثبت بگیرم برا کارام کافیه حالا اسمش و خدا یا هر چی ک بزارن 

ولی دیگه جز اون ب این اسلام و نمیدونم داستانی مذهبی اعتقادی ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم شخصا همین ک میدونم ی نیرو انرژی هرچی ک منو خلق کرده و تو زندگیمم میتونم باز ازش انرژی مثبت ب ...

نمیگم اصلا اعتقاد ندارم منم معجزه دیدم اما اتفاقایی دورو‌ برم‌میوفته‌که درکش سخته برام

حرفاتون درست ولی اونیکه از‌ بچگی تو‌فقره آخرشم‌سرطانی‌چیزی‌میگیره حکمتش تو‌چیه؟نکنه داریم‌با حکمت خو ...

ن هیچکس نمیتونه حکمت هرچیزیو بدونه . ببین یکی تیلیاردره و سالمه و خانواده خوب و .... همه چی تمام 

یکی هم فقیر مریض خانواده با شرایط سخت و ... 

فقط میدونم خدا عادله و حکیمه و در این شکی نیس .

جواب این سوالارو الله اعلم .

شدیدا اعتقاد دارم همیشه کمک حالم بوده رفیقم بوده  محرم رازم بوده در حالی که من اصلا با حجابم ...

افرین خوشم اومد و قبول دارم 

خودمم با اینکه ی جاهایی ادم بدی میشم ولی همیشه هوامو داشته حالا ی جاهایی تقاص کارای خودمونو میدیم دیگه اون دست خدا نیس 

اقلا ام اعتقادی نیستم ن نماز ن روزه هیچ ولی گاهی قران میخونم 

صدقه میدم ب فقرا کمک میکنم و حس میکنم همینا کافیه

افرین خوشم اومد و قبول دارم  خودمم با اینکه ی جاهایی ادم بدی میشم ولی همیشه هوامو داشته حالا ی ...

دقیقا

خدا واقعا خوبه

ولی بعضی ها بد نشونش دادن

کاری هم نمیشه کرد

تغییر نمیکنن

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺

من‌به عقاید همتون احترام‌میذارم 

شاید بگید حساسم شاید درکش برای شما سخت باشه و‌بهم‌بخندین

امشب ماشین به یه گربه هه زد

ما هر شب به‌گربه های محله غذا میدیم،۴نفر بالا سر کربه هه وایستاده بودن 

۳زن و‌یه مرد

اما هیچکی کمکش نکرد من به همسرم گفتم اما اجازه نداد برم ،کلی گریه کردم

ایستادم ار تراس نگاه کردم جز دوستای خودش هیچکی کنارش نیومد،چرا انسان انقدر خودخواهه؟اگر خدا مارو آفریده چرا اینجوری هستیم؟حتی خودمم جمع میبندم ،وجود ما چه سودی داره برا دنیا؟

من‌به عقاید همتون احترام‌میذارم  شاید بگید حساسم شاید درکش برای شما سخت باشه و‌بهم‌بخندین امش ...

جواب این سوالاتت

واقعا از توان ما خارجه عزیزدلم

خب اگه بخوای حساب کنی نباید اینجوری باشیم

تو احادیث هست باید به حیواناتم کمک کرد

ولی خب جدیدا

بعضی ها خودخواه شدن

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
دقیقا و همینه ک از درک ما خارجه 

من نمیتونم بفهمم ،خب قبول دارم کارما شامل حال من انسان میشه چون خدا بهم عقل داده اما حیوان عقل نداره غریضه داره،دلیل اینکه بین حیوونا هم تفاوت هست چیه؟یه گربه اشرافیه یکی تو خیابونا ؟این چه دلیلی داره