2821
2789
عنوان

خلقت

203 بازدید | 38 پست

سلام

شما به خدا اعتقاد دارین؟

اگه دارین میشه دقیقا بگید خدا با خلقت این دنیا و ما آدما چیو میخواست ثابت کنه؟اون که قادر مطلقه،مارو بوجود آورده که چی بشه؟تو دنیایی که عدالت وجود نداره،دنیایی که اینهمه بدی توش هست واقعا چه ارزشی برای مقام بزرگش داشت؟

بعضی چیزا فراتر از توان ذهن ماست نمیتونیم درکش کنیم نمیدونم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان بعضی کاربرا با سوزن وارد میشن میترکه نگی‌ نگفتی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

شدیدا اعتقاد دارم

همیشه کمک حالم بوده رفیقم بوده 

محرم رازم بوده

در حالی که من اصلا با حجابم نیستم

غسلمم با لاکه نمازم با  لاکه

و خیلی چیزا دیگه که بقیه سخت میگیرن

عاشق خدام

ولی قران ختم میکنم نماز میخونم

کمک فقرا میکنم

خدا خیلی خوبه

سختش نکن

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
خدا حکیم هست حکمتی توش هس . هیچی بی حکمت نیس .

حرفاتون درست ولی اونیکه از‌ بچگی تو‌فقره آخرشم‌سرطانی‌چیزی‌میگیره حکمتش تو‌چیه؟نکنه داریم‌با حکمت خودمونو گول میزنیم؟

ی وقتایی بهش فکر میکنم ولی هر چی بیشتر پیش میرم بیشتر قاطی میکنم

نظرم اینه ک فکر نکن بهش چون درکش برا ما سخته ولی اگه بخای با علم پیش بری خیلی چیزا رو علم نقض میکنه