2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من نظرم روی a14 هستش به دلایل خیلی زیادی .

ببین از نظر دوربین پشت و از نظر باتری هر دو گوشی a13 و a14 یکیه .

ولی از نظر دوربین سلفی a14 حرف اول را میزنه چون ۱۳ مگاپیکسله ولی a۱۳ ، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسله پس بازم a14 بهتره .

ولی نکته خیلی مهم تر اینه که گوشی a14 جدید تر از a13 هستش و چند هفته اس ک اومده . پس همیشه گوشی ک جدید اومده بروزرسانی اندروید خیلی بهتره تا گوشی نسبتا قدیمی .

و باید اینم بگم آداپتور شارژ های این دو گوشی یکیه و هیچ تفاوتی نداره

و باید بگم Exynos گوشی a14  خیلی بهتر از a13. هستش .

بلندگو هر دو گوشی هم متوسط هستش .

ببخشید ک یکم پیامم طولانی بود میخواستم اطلاعات زیادی در اختیارت بزارم 

من نظرم a14. هستش هرجور خودت صلاح میدونی . اگه سوالی بود در خدمتم

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
سلام من نظرم روی a14 هستش به دلایل خیلی زیادی . ببین از نظر دوربین پشت و از نظر باتری هر دو گوشی a1 ...

خلی ممنون از متن پرمحتوات من نگران اینم که lcdصفحه نمایشگرشه یه وقت بد کار کنه من خودمم آ۱۴رو بیشتر دوست دارم بخرم شما آ۱۴داری؟؟

سلام من نظرم روی a14 هستش به دلایل خیلی زیادی . ببین از نظر دوربین پشت و از نظر باتری هر دو گوشی a1 ...

عزیزم شما که از گوشی اطلاعاتتون خوبه میشه بگید شیائومی بهتره یا سامسونگ . تو گوشی های رنج قیمتی تا حدود ۲۵ تومن چه گوشی پیشنهاد میدین

تو بیا و بمان ... 💜
خلی ممنون از متن پرمحتوات من نگران اینم که lcdصفحه نمایشگرشه یه وقت بد کار کنه من خودمم آ۱۴رو بیشتر ...

خواهش میکنم 

ببین صفحه نمایش دو گوشی گلکسی A13 و گلکسی A14 5G از نظر اندازه و پنل به کار رفته هیچ تفاوتی ندارد. این دو تا گوشی از صفحه نمایش 6.6 اینچی PLS LCD با رزولوشن 2408×1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 400ppi استفاده می‌کنند.

پس من بازم نظرم رو همون a14 هستش و من ندارم من گوشیم a32 هستش ولی گوشی دوستم a14 هست و راضیه .

اینم باید بگم ک حتما گوشی a14 5g بگیر چون من خودم از این آدما هستم ک از گوشی استفاده میکنم و اینطوری نیستم هر سال یا هر دو سال گوشیما عوض بکنم😄😅

بنظرم ۵g بگیر که چندین سال داشته باشی و از اینترنت پر سرعت هم استفاده کنی و نکته آخر هم اینکه سعی کن رم ۶ به بالا و حافظه ۱۲۸ بگیری تا از هنگی دور باشه

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
عزیزم شما که از گوشی اطلاعاتتون خوبه میشه بگید شیائومی بهتره یا سامسونگ . تو گوشی های رنج قیمتی تا ح ...

ممنونم لطف داری من کلا عاشق کامیپوتر و گوشی هستم و روز به روز دوست دارم اطلاعاتم بیشتر بشه .

خب ببین هر دوی این مارک ها خوبه .

ببین هم شیائومی و هم سامسونگ ولی قیمت سامسونگ نسبتا زیادتر از شیائومی هستش . بعضی از افراد میگن بخاطر قدمت بیشتر سامسونگه .

ببین من حرفم و سوالم ازت اینه که گوشی شیائومی خیلی حساس هست نسبت به بقیه گوشی ها (حساس بودن منظورم اینه چیپست های ب کار رفته گوشی های شیائومی خیلی ضعیف ترن  و نمیتونی خیلی زیاد ازشون کار بکشی ، اما نکات مثبتی هم داره ، بلندگو و دوربین های این گوشی های شیائومی خیلی بهتر از سامسونگه ، بنظرم اگه کار ساده ایی با گوشیت انجام میدی ، درحد پیام و تماس و گوگل و بازی کم بهترین گوشی برات شیائومی هستش ) ،  و اینکه یکم کار کردن با گوشی شیائومی خیلی متفاوت تر از سامسونگه . با این مورد مشکلی نداری؟ اگه مشکل داری سامسونگ بگیر ولی اگه مشکلی نداری بهم بگو تا گوشی خوبی از شیائومی برات معرفی بکنم🙂

خواهش میکنم  ببین صفحه نمایش دو گوشی گلکسی A13 و گلکسی A14 5G از نظر اندازه و پنل به کار رفته ...

بله چشم حتما منم اینجوریم از گوشی چند سال اسفاده میکنم برام مهمه چجوری ممنونم ازت موفق باشی

ممنونم لطف داری من کلا عاشق کامیپوتر و گوشی هستم و روز به روز دوست دارم اطلاعاتم بیشتر بشه . خب ببی ...

ممنون که وقت میزاری و توضیح میدی برام 🙏🌹🌹

من خودم تا الان سامسونگ داشتم اما اینکه یه گوشی متفاوت را امتحان کنم هم خیلی دوست دارم

کارم با گوشی خیلی کمه منظورم اینه که اهل بازی نیستم فقط تماس و پیام و اینکه ممکنه حدود دوساعت پشت سرهم تو اینستا بگردم دوربین هم دوربین سلفی برام مهمتره چون اکثرا سلفی میگیرم

تو بیا و بمان ... 💜
ممنون که وقت میزاری و توضیح میدی برام 🙏🌹🌹 من خودم تا الان سامسونگ داشتم اما اینکه یه گوشی متفاوت ...

شیائومی POCO F4 نسخه 256/8 گیگابایت

نظرمه که گوشی‌های هوشمندی که میتونی در بازه 15 تا 20 میلیون تومان خریداری بکنی، شیائومی پوکو F4 نام داره. این گوشی جدید شیائومی مجهز به نمایشگر 6.67 اینچ امولد هست و از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، Dolby Vision، HDR10+ در کنار حداکثر نرخ روشنایی 1300 نیت پشتیبانی هم میکنه و بنظرم فوق العادس اینم بگم که دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسله و دوربین پشت اش ۶۴ مگاپیکسله ولی چیپست فوق العاده ایی داره حتی برای کار های سنگین هم دوام میاره . ببین بنظرت این نوع دوربین کافیه برات؟ ولی واقعا همه چیز این گوشی فوق العاده اس از چیپست و سخت افزار و بلندگو و  باتری و صفحه نمایش بگیر و ... اما دوربین اش اینطوریه ک بهت گفتم . ببین راضی هستی با ۶۴ مگاپیکسل و ۲۰ مگاپیکسل؟ اگه بیشتر میخوای دوربین و برات خیلی مهم تره بگو یکی دیگه معرفی بکنم؟!

ولی من اگ جات بودم اینا انتخاب میکردم چون چیپست و سخت افزار برام مهم تره ...

هرکی ی چیز گوشی براش مهم تره . هرجور خودت میدونی . اگه بیشتر میخوای باشه دوربین اش بگو ی نوع گوشی بهتر از شیائومی برات معرفی بکنم .

شیائومی POCO F4 نسخه 256/8 گیگابایت نظرمه که گوشی‌های هوشمندی که میتونی در بازه 15 تا 20 میلیون توم ...

مرسی عزیزم. نه همین دورببین به نظر من کافیه من دوربین سلفی ۱۳ دیدم راضی بودم این که دیگه ۲۰ مگاپیکسله . فکر کنم عالی باشه

ممنون عزیزم برای راهنماییت ❤❤

تو بیا و بمان ... 💜