2777
2789
عنوان

قرص لاغری

477 بازدید | 13 پست

شما تا حالا از قرص لاغری استفاده کردین که نتیجه بده و بازگشت نداشته باشه؟ و چند کیلو طی چ مدت کم کردین؟  دیگه دارم دیوونه میشم واقعا، اخه این چ دنیاییه که هم باید ارزوی یه لباس خوب ک به تنت بشینه رو داشته باشی، هم یه غذای خوشمزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر راهی بگی امتحان کردم  ،از امروز لاغری با ذهن رو شروع کردم ،خواستی درخواست بده تا از نتیجه با خبرت کنم هر هفته،قرص من جی سی خوردم عالی بود برای من ی مدت هم بدون بازگشت بود ولی بعد ی دوره بیماری کرونا اشتهام برگشت و به طبع وزنمم برگشت ،الان هم خیلی گرون شده هم میترسم دوباره مصرف کنم ،دلم خیلی روشنه با روش ذهن کم کنم چون چندتا از آشناها عااالی کم کردن 

چند کیلو کم کردین؟ میشه اسماشونو بگین

اول الفا استفاده کردم تو ۵۰ روز ۵ کیلو کم کردم بعدش بدنم عادت کرد بهش شروع کردم مصرف پلاتین که تو ۳۰ روز ۸ کیلو و چون بدنم هر بار به قرص عادت میکرد مجبور میشدم عوض کنم سری اخر بلک اسلیمو گرفتم ۷ کیلوام با اون کم کردم

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
من قرص جی سی استفاده میکردم و واقعا خوب بود ۱۰ کیلو طی ۴ ماه کم کردم البته خداییش اینم بگم که اصلا و ...

من خودم استفاده کردم افسردگی شدید گرفتم  هرچی گشتم قرص اسلیم پلاس نبود جی سی خوردم تا مدتها افسردگی گرفتم