2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اصرار داره دروغ بگه

112 بازدید | 9 پست

شوهرم سهام عدالت داره یعنی از طریق سایت سجام فهمیدم مشخصاتش بود ولی میگه ندارم رفتم تو سایت سهام عدالت وصل نشد کد ملیش 

حالا برام سواله چطور کد ملیش وصل نمیشه ولی مشخصات تو سجام میاره نمی‌فهمم راست میگه یا دروغ 

سجام ربطی به سهام عدالت نداره تا جایی که میدونم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سجام که فقط برای سهام عدالت نیست 

شوهر منم سهام عدالت نداره ولی کد سجام داره 

خیلی از کارهای مالی ممکنه سجام بخواد مثل بورس ، اوراق بهادار بانک ها ‌‌….

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سجام که فقط برای سهام عدالت نیست  شوهر منم سهام عدالت نداره ولی کد سجام داره  خیلی از کا ...

بانک شهر کد شباش بود ولی قبلا یاد سپرده داشت اوراق خریده بود شاید برای این وصله 

بانک شهر کد شباش بود ولی قبلا یاد سپرده داشت اوراق خریده بود شاید برای این وصله 

بله سود اوراق فقط به حسابی واریز میشه که سجام باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ربطی نداره بچه من سهام نداره اماسجام انجام دادم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖