2777
2789
یکی باشه بهش برسی خیلی بهتره تا چن تا باشن و سختی بکشن 

بله موافقم،اما من خودم کلا ی خواهر دارم و همون ی خواهر دوست کنه و غمخوارو راهنما منه،اما گاهی به این فکر میکنم ک پسرم بعد از منو همسرم دیگ کسی رو ندارن ک باهاش درود دل کنه پشتیبانش باشه.......دلم میسوزه

سبزوار وطن من ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله موافقم،اما من خودم کلا ی خواهر دارم و همون ی خواهر دوست کنه و غمخوارو راهنما منه،اما گاهی به این ...

تا اونموقع خدا بزرگه خودش گلیمشو از آب میکشه بیرون ی رفیق خوب پیدا میکنه یا ی همسر خوب و ...

الان که پدر و مادر جوان هستن

هردوکارمیکنن خرج ی بچه میکنن

هم بچه راضیه هم پدر و مادر

فردا بزرگ میشه بچه میره دنبال همسر

پدرو مادر شدیدا احساس تنهایی میکنن

مدام زنگ

مدام بیماری

مدام دلتنگی

همسر بچشون مدام دعوا و غر که چرا اینقدر مامان بابات زنگ میزنن

چرا همش کار دادن

چرا باید تو انجام بدی

چون دیگه اونا نمیتونن انجام بدن و چون من تک فرزندم جواب نمیده

چون عروس یا دامادمون هم تک فرزنده و اون هم همون مشکلات

دوتایی فقط باید به فکر خونواده باشن

تازه خیلی شانس بیارن که پدرو مادر تا آخر عمر سالم باشن و مریض نشن و از کار افتاده نشن

اونم خیلی به ندرت اتفاق میفته

بچه میخواد بره دنبال خوشگذرانی پدرو مادر میگن ماروهم ببر چون ما جز تو کسی نداریم

ولی همسرشون مخالفه

و باز دعوا

نهایت سر یکسال بچه باید طلاق بگیره چون نمیتونه بین همسر و پدرو مادری که جز اون کسی و نداره تعادل برقرار کنه

تا زمانی که پدرو مادر سالم و جوان هستن باز بهتره ولی ولی یکم پیر یا مریض بشن یه بچه پوستش کنده میشه از فشار هرروز و دکتر و دوا و پرستاری

ولی دو یا چندتا باشن میتونن تقسیم کنن یا با هم انجام بدن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
الان که پدر و مادر جوان هستن هردوکارمیکنن خرج ی بچه میکنن هم بچه راضیه هم پدر و مادر فردا بزرگ می ...

عزیزم واقعا نظرت منطقی و درسته من خودم دوست داشتم برای بوم ی خواهر بیارم اما خب واقعا شرایط مالی داغونی دارم مستاجریم و حقوق کارگری.....ب چشم های بوم ک نگاه میکنم دلم برای میسوزه ک تک فرزندها اما خب حداقلش این هستش ک می‌دونم باهمین شرایط مالی بد حداقل دانشگاه میفرستمش و تابستون ها کلاس های مختلف می‌فرستم ک حداقل چند ساعتی بیرون خونه باشه و آدم ببینه معاشرت کنه..‌‌‌‌‌‌‌‌باتک فرزندی مخالفم اما متاسفانه اصلا شرایط مای ندارم کاش پول داشتم 

سبزوار وطن من ...
عزیزم واقعا نظرت منطقی و درسته من خودم دوست داشتم برای بوم ی خواهر بیارم اما خب واقعا شرایط مالی داغ ...

خدابرات بهترینها رو بسازه عزیزم

شرایط واقعا سخته ولی امیدوارم پایدار نباشه و اوضاع اقتصادی خوب و عالی بشه

من نمیتونم کسی و نصیحت کنم در جایگاهش نیستم

اما دوتابودن بهتر از یکی بودنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون